Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan szakításotok ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan szakításotok ami traumatizált titeket?

Figyelt kérdés
Én egy nagyon durva, módszeres kihasználás miatt miatt jelenleg pszichológushoz járok. Nem vagyok egy fiatal csibe, de így ennyire embertelnül soha senki nem bánt el velem, mint a legutolsó exem. A pszichológus azt mondta, nárcisztikus bántalmazás miatt traumát kaptam. Kegyetlen, senkinek nem kívánom, nagyon sok idő lesz mire rendbe jövök. Nektek volt olyan szakításotok, parkapcsolatotok, ami miatt traumát kaptatok, vagy csak pszichológus segítségével sikerült feldolgoznotok?
dec. 28. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt. A volt férjem össze vissza csalt, közben királynőként kezelt.

Az elején még egy teljesen normális kapcsolatban indult, majd házasság, építkezés, aztán egy idő után azt vettem észre, hogy ő minden nap vagy bedrogozva vagy részegen jön haza hajnalban én pedig már sehova nem mehetek az ő engedélye nélkül. Dolgozni se akart elengedni… mert minek dolgozok ha neki van elég pénze?! Szépen lassan behálózott, én pedig szerettem. Majd egyszer csak azon kaptam magam, hogy mindenki próbálja felnyitni a szemem és képeket is küldtek róla más nőkkel, de én mégis csak őt védtem és hittem az átlátszó magyarázkodásának. 2 évig bírtam, evészavarom lett amibe majdnem belehaltam. Most már ennek 3 éve, az evészavarom azóta is megvan és azóta is terápiára járok. Szóval tudom, hogy a szerelem vak, de nyissàtok ki a szemeteket lányok.

dec. 29. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!