Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor csalódott, traumatizált emberek hogyan és hol ismerkedjenek?
Elnézést, de akik ilyet csinálnak, azokkal meg kell szakítani az ismerkedést. Ennyi. Ez nem olyan dolog, hogy csak veled történik meg. Ahogy idősödsz, mégis mi lenne reálisabb, minthogy másoknak is voltak rossz élményeik? A kérdés csak, hogy ezt mikor, hogy tálalják. Nem kell őket elviselni, ha ez neked sok az ismerkedés elején.
Pszichológushoz mindig el lehet menni.
Nincs mit tenni, keresni kell, amíg valaki nem fog riányálni 0. lépésben meg a többi dolgot se produkálja, ami nem tetszik neked.
Nem vagy egyedül, általános amit leírsz.
Én rengeteget csalodtam már netrol randin mikor kiderul ahogy kinéznek, vagy később derul ki vmi egyéb más kiábrandito, vagy már cset alatt.
Már ugy csinálom hogy nem várok semmit. Csetelgetek csak jobbra balra cél nelkul, valakivel már hónapok óta, néha félbe is hagyom 3 hónapra is valamelyikkel, aztán írok neki újra, aztán így "lebegek" csak.
A munkahelyváltás jobban előtérbe jott mostanában(mibbing van:()keresek másik melot es reménykedem hogy másik helyen talán lesznek pasik is vagy vmi.
És csetelgetek addig is jobbra balra cél nelkul.
Most pl az egyik nem tetszik igy barátzonás, másik nem ad bele semmit, én hivom randira, de eljön(de nekem márcsak ezért is barátzonás ő is), van aki át van verve(kipróbáltam ha megjátszom hogy kapós sikeres nő vagyok akkor találok e NORMÁLIS pasit a neten, és hát igy találtam..normalisan csetelunk, mély és értelmes beszélgetéseink vannak, de mivel nem vagyok igazábol sikeres lassan ezt is adagolom neki, pl munkahelyet is váltanom kell stb, empatikus tanácsokat is ad, de amugy nem hajtok rá, merthát hozzá tenyleg normális sikeres nők valók mert ő is az.(van állása is doktorit is csinál, 2 nyel megvan, helyes is, de ezek mellett szolid szerény normális is, hát jobb nőt kívánok neki mint én..), aztán a szonszéd aki meg zsibbaszt csak annyira hulye,(betanított is meg sok a tobbi baj is vele pl pletykás hazug is), de neha jó unaloműzőnek mert setalunk fagyizunk meg néha ő az egyetlen akinek el tudom pl sírni ahogy kinoznak a munkahelyen az idősebb vénebb kollegák.
"És igen, sokan vannak, akiknek a sorsa pehelykönnyû az enyémhez képest"
Soha ne akard más ember sorsát! Kívülről lehet, hogy irigylésre méltó élete van valakinek, de ez csak azért van mert nem vagy a helyében és nem tudod mi megy "belül", ahová más nem lát be! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!