Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan szakításotok ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan szakításotok ami traumatizált titeket?

Figyelt kérdés
Én egy nagyon durva, módszeres kihasználás miatt miatt jelenleg pszichológushoz járok. Nem vagyok egy fiatal csibe, de így ennyire embertelnül soha senki nem bánt el velem, mint a legutolsó exem. A pszichológus azt mondta, nárcisztikus bántalmazás miatt traumát kaptam. Kegyetlen, senkinek nem kívánom, nagyon sok idő lesz mire rendbe jövök. Nektek volt olyan szakításotok, parkapcsolatotok, ami miatt traumát kaptatok, vagy csak pszichológus segítségével sikerült feldolgoznotok?
dec. 28. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt jó sok.
dec. 28. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ért persze, de megoldottam magam, az idő is segít.
dec. 28. 19:33
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es ha egy nárcisztikus teaumatizál mint ahogy engem, azon az idő sajnos nem segít, ezt megtapsztaltam, ezért fordultam pszichológushoz. Ez teljesen más, mint egy normál szakítás.
dec. 28. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én segélyszervezettel tartottam a kapcsolatot. A szakítás előtt, alatt, és után is beszélgettünk. Az egész kapcsolat borzalmasan megviselt, és nem volt a lezárás sem könnyebb. Sokat segített, hogy volt kivel megbeszélni, és a legközelebbi barátnőim is mellettem voltak. Nagyon kellett akkor a társaság és a támogatás. Ami talán még nehezebb volt, az újra randizni, megbízni valakiben. Most így évekkel később azt tudom mondani, hogy boldog párkapcsolatban élek, tovább léptem. De pl a mai napig álmodok az exemmel, néha azt hiszem, hogy őt láttam random helyeken, egyszer találkoztunk is a villamoson, azt hittem a szívem megáll. Ez egy életre nyomot hagy.
dec. 28. 20:09
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es sajnálom. Én már túl vagyok egy váláson is, de az normálisan zajlott, a másik fél embernek tekintett, viszont a nárcisztikus exem finoman szólva nem. Sosem tapasztatam olyan szintű dehumanizációt, manipulálást, és hullámvasutat, mint amit művelt, és ez kb semmi volt az egészhez képest. Jó ideig én is a barátaimra, szeretteimre támaszkodtam, de mive ismernek, tudják hogy nem vagyok az a traumába eső típus, de látták hogy ez a kapcsolat úgy megviselt emberileg és nőként is, hogy ők is javasolták, keressek egy pszichológust.
dec. 28. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt pár csalódásom nőkènt, persze ezekben nekem is megvolt a magam felelőssége,viszont egy pasas egyszer kegyetlenül belèm rúgott.

Az utána következő simán csak hanyagolt beetetès után.Nem vette fel a telefont,nem felelt az üzenetekre.Azèrt,mert neki ilyen kedve volt... Együtt èlt valakivel és orromnál fogva vezetett.Azèrt,mert így diktálta úri kedve.Megütött, mert neki mindent szabad.

Szerencsére ezek a fèrgek kihullottak az èletemből.Hallani sem akarok egyikről sem.

Vègül,a pontot az i-re egy rendkívül bűntudatos úriember tette fel,akinek csak addig tartott a lelkiismeret furdalása,ameddig meg nem kapta,amit akart.

Eddig a pszichológuson át a coachig és önismeretig minden utat elfogadtam és fogok is,de úgy èrzem,eddig nem voltam kèsz jól lenni.Talán majd ezután.

Sok sikert neked!😉

dec. 28. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen, 25 voltam.

A csávó belépve maradt a myvipjén, elment fürdeni és én azt láttam hogy írogat egy fiatal kis szép csajnak, hogy már mindenki tudja hogy utál engem csak olyan sötét vagyok hogy nem veszem észre.

Megcsalt ezzel a csajjal.

Nekem nagyon fájt, de igazából ennek köszönhetem hogy bánatomban elkezdtem rajzolgatni és ma grafikus vagyok.

Nem is bánatomban, mert haragudtam rá. De a mai napig nem kívánok neki semmi jót.

Mégis hasznomra volt. El sem kezdtem volna rajzolgatni ha nem csap be.

dec. 28. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor a legfontosabb hogy nyerd vissza az önbizalmad.

Értékes ember vagy, szép vagy, okos, és más férfi akár az életét is adná érted.

Legalábbis nekem ilyen férjem lett. A kis disznó amikor megcsalt, azt hittem hogy én nem érdemlek semmi jót az életben. Talpraálltam, jó nagy arcom lett, beképzelt lettem és ma már nem kéne egy percre sem az exem. Sokkal jobbat kaptam helyette. Ő csak egy nyomi gyárimunkás,a férjem mérnök. Mindenünk megvan, és imádom a hobbim, amivel jól is keresek. Gyönyörű kislányom van és okos. Az exxel mind ez soha nem teljesülhetett volna, de akkor amikor szomorú és dühös voltam, nem tudtam hogy szerencse hogy vége lett.

Te is majd 5-10 év múlva fogod érteni hogy miért nem vele kellett maradni.

dec. 28. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as em az van hogy vele akartam volna maradni vagy hogy az önbecsülésemmel, önertékelésemmel gond lenne. Teljesen más a narcisztikus okozta trauma.

Minden választ köszönök!

dec. 28. 23:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom milyen egy nárcisztikus után talpraállni.

Egy olyan ember kell aki bíztat, szeret, nekem ez a személy a nővérem.

Évekbe telt helyrejönnöm.

dec. 29. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!