Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elutasitó elkerülő pasi képes...

Elutasitó elkerülő pasi képes volt így traumatizàlni a viselkedésével? A kérdésem tényleg az, toxikus másik fél képes pusztán a viselkedésével ilyen mélyre vinni a másikat?

Figyelt kérdés

Először leblokkoltam, de pár nappal később borzasztó mélyről olyan korábbi, megdolgozottnak hitt traumáim jöttek elő, hogy azóta is alig térek észhez.

Tudja valaki, mit tehetek magamért hogy lenyugodjon a lelkem? Azóta kb csak aludni akarok, a világról nem tudomást venni és rengeteget sírok. A szakember akihez menni tudnek csak január 11en tud fogadni. Addig meg fogok kattanni. Nagyon jól jönne pár jó tanács!

Minden szinten össze vagyok zavarodva. :(

#toxikus viselkedés #Traumatizáltság #Elutasító elkerülő
tegnap 13:07
 1/4 Noren1989 ***** válasza:

Nem, egy átlagembert nem hozna ennyire le az életről.

1, a meglevő problémáidat vonatkoztasd el az elkerülő pasastól.

Ő valszeg csak puncit akart, de azt sem minden áron.

2, a meglevő problémáidat kezdd el feldolgozni.

tegnap 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Soha nem akartam ennyire átlagember lenni.

Köszönöm, hogy ilyen nyersen leírtad. Többet segít ez mint a nincs semmi baj, nem tehetsz róla simogatás.

Tényleg köszönöm.

tegnap 15:29
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
Borderes is vagy mellé?
tegnap 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok borderes. Szimplán apám olyan jó apám volt, hogy pasikkal nehezen jön össze és ha valaki olyannal hoz össze a sors, aki szintén nem teljesen normális, akkor sokkot kapok. Ennyi.
tegnap 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!