Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakított velem. Nagyon fáj a dolog. Főleg most karácsonykor. Nagyon rosszul érzem magam. Mit tehetnek h jobban legyek?
12. Nem fejtettem ki, de én nem hülyítettem. Már rég el volt ba.szva a kapcsolat. Tudta ő is, egyet is értett a szakítással, csak valamiért ő nem akarta kimondani. Ráírt 21-én az exe, amit tök véletlenül láttam meg, ő nem mondta volna el, nekem ez nem tetszett, mert flörtölt is vele a csaj (bár ő nem viszonozta). Rövid beszélgetés volt, ő mutatta meg, amikor megláttam. Annyit mondtam, hogy ez nagyon gáz, amit a csaj csinál, pedig tudja, hogy kapcsolatban van, erre nagyon csúnyán összeveszett velem. Gondolom mert ő is érezte, hogy ez gáz, de nehogy neki megmondja bárki is (18 éves mentalitás, akkor annyi volt). Na hát akkor bennem elpattant valami és döntenem kellett. Vagy vele maradok még néhány napot, vag azonnal szakítok vele, ezzel elcseszem nővérem nagy bejelentését (24-én tervezte bejelenteni, hogy terhes, erről én tudtam egyedül), a családomnak azt kell néznie, hogy alig megyek ki a szobából, akkor is kisírt szemmel, mert én egyszerűen ilyen vagyok, nem tudom megjátszani, hogy minden oké. Az jobb, ha csak össze vagyunk veszve, mert az nem olyan végleges, akkor félre tudom tenni egy időre, de a szakítást nem. Hozzájuk is mentem amúgy, ez is le volt beszélve, úgyhogy nem játszott az sem, hogy nem mondom el a szakítást otthon, mert anyum biztos rákérdez, hogy miért nem mentem el otthonról (december 25-én még nyitva sincs semmi, ahol meghúzódhatok pár órára, főleg, hogy egy egész éjszakára mentem). Aztán ott volt a szilveszter. Az nem érdekelt volna, hogy nem megyek bulizni. Viszont a barátaimmal már megbeszéltem. Az én és az ő barátai is mentek a bulira. Az egyik barátom a karácsonyt külföldön töltötte és csak és kizárólag emiatt a buli miatt jött haza 30-án. Nem cseszhettem ki vele. Úgyhogy úgy döntöttem, januárig várok. És igen, ez volt a helyes döntés. Nem hülyítettem. Nem volt a gyerek teljesen bolond, hogy azt higgye, minden rendben. Ez ugye kb másfél hét volt, ezidő alatt alig beszéltünk, nem mondtuk egymásnak, hogy szeretlek, nem voltak cukiskodások és boldog pillanatok, kerültük egymást ahogy lehet, amikor hozzájuk mentem is csak az anyjával beszéltem, szilveszterkor egymás mellé sem ültünk, el is mondta nekem, hogy kifejezetten idegesítette, hogy ha elmentem mosdóba akkor rajta kerestek engem a barátaim. Amikor végre szakítottam, nem volt meglepve és hidd el, nem fájt neki. Beszéltem vele szakítás után két héttel és elmondta, hogy az elején rossz volt megszokni a dolgot de 5 nap után rájött, hogy ő így sokkal boldogabb.
Tehát továbbra is tartom, hogy igenis van az az élethelyzet, amikor jobb várni pár napot a szakítással. Miért nem dobta 26-án 21. helyett a kérdezőt? Ez konkrétan 5 nap. Az idő alatt sem kell eljátszani hogy mennyire jó minden. Most a kérdező azon van ki, hogy pont az ünnepek előtt lett kidobva, könnyebben feldolgozná, ha egy kicsit később történt volna. Így simán lehet, hogy a következő karácsonykor is ez jut eszébe, ha esetleg addig nem lép tovább. Igazán nem lett volna nehéz pár napig még kitartani. De gondolom ajándékot sem akart adni, az is közrejátszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!