Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szakított velem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakított velem. Nagyon fáj a dolog. Főleg most karácsonykor. Nagyon rosszul érzem magam. Mit tehetnek h jobban legyek?

Figyelt kérdés
dec. 20. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Sóher... Pont karácsonykor, hogy ne kelljen vennie semmit.

Engedd hogy a szomorúság átalakuljon utálattá.

dec. 20. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi meg erőteljesen válás felé hajlunk. Próbálj meg nem szarabbul lenni mint ahogy vagy, nem lesz jobb ettől, de mindig van lejjebb.
dec. 20. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Együttérzek!

Velem is történt ilyen pár évvel ezelőtt... Rossz volt nagyon, mert szerettem, az ajándéka is nálam volt már, amit szántam neki. Így utólag visszatekintve azért elég bunkó volt velem, szóval valószínűleg így kellett lennie.

Próbálj a családdal, barátokkal lenni!

dec. 20. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ma szakítottak, de szerintem ne nézd a körülményeket, jelen esetben a karácsonyt.
dec. 20. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Nekem mikulás előtt jött egy nappal.

Nem csak szimpla szakítás, költözhettem is, szerencsére nem voltunk házasok, nem is akartunk, de van egy közös kis hitel...

Minden elmúlik egyszer. A te problémád is.

dec. 20. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Friss a dolog ezért rosszul esik inkább, de karácsony után jobb lesz. Éld az életed ne buslakodj.
dec. 21. 05:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Együtt érzek. Velem is tegnap szakítottak, költözhettem is. Borzalmasan vagyok, én sem tudom mit tehetnék hogy jobban legyek. Semmit. El kell valahogy viselnem ezt az egészet. A legrosszabb, hogy én készültem a közös karácsonyunkra, és észre sem vettem hogy őt már ez sem érdekelte egyáltalán. Tegnap meg is mondta hogy már nem érdeklem. Megmondhatta volna korábban is, normálisan, nem pont így.... Már nem is érdekel az egész karácsony, teljesen egyedül leszek
dec. 21. 14:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Társaságra vagytok írjatok.
dec. 21. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Persze jó időzítés sosincs...

Amikor velem szakított egyik exem, akkor is karácsony előtt pár nappal voltunk. Ő ment haza szüleihez másnap ünnepelni, mint aki jól végezte dolgát. Nagyon rossz érzés volt. :(

De eltelt már néhány év azóta, és megvagyok! El fog múlni a rossz érzés!

dec. 21. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
9 nálunk ugyanez van, utazik szüleihez mintha semmi se történt volna
dec. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!