Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a bunkó vagy szerintetek is nem volt szép dolog a barátomnak hazudni a karácsonyi ajándékomról?
Párom erős utalásokat tett, hogy megkapom tőle az iPhone 12 mini-t rózsaszínben, amikor az megjelent. De azt is mondta, hogy mivel a munkámhoz szükségem van laptopra, ezért még eldönti hogy a telót kapom-e meg, vagy egy MacBook Pro-t. Nagyon boldog voltam hogy ilyen önzetlen a párom és ennyit áldoz rám.
Ma megajándékoztuk egymást, kapott tőlem egy parfümöt, 3 pár zoknit és a kedvenc csokiját:) Amikor bontottam az ajándékom meghökkenve és csalódottan láttam, hogy semmi Apple termék, semmi amit beígért. Kaptam egy kb. 10 ezres parfümöt én is amit nem is szeretek, meg egy nagy plüssmacit, aminek így 23 éves nőként nem hiszem hogy oly sok hasznát fogom venni...
Szerintetek is bunkóság volt előre beígérni aztán mintha mi se történt volna totál mást venni? :(
A hamis ígéret is gáz, de egy érzéketlen, pénzéhes rüfkének lenni még inkább az.
Amúgy javaslom, legközelebb valami apuci pénzén felkúszott újgazdag Apple-fanatikust válassz párodnak, mert szemmel láthatóan te semmi másra nem nedvesedsz.
A kérdés maximum annyiban nem kamu, hogy az elmúlt bő 2 hónapban alig-alig lehetett apple terméket kapni a piacon. Normális Macbook és Ipad szinte alig-alig (elvétve vagy egyáltalán nem) volt kapható. Telefonnal nem tudom, mi a helyzet, de lehet csak azért nem vett, mert nem kapott. Tudom, mivel egy csomó nagyobb értékű apple terméket rendeltem. (Persze nem magamnak.)
Persze az inkább lehet, hogy a kérdés kitaláció.
iPhone 12 mini nincs rózsaszínben.
Onnan tudom, hogy megdolgoztam érte, telt rá, ezért megvettem magamnak, szóval jól megnéztem a színeket. ;)
Ha nem trollkérdés, akkor ostoba liba vagy.
Arra lennék kíváncsi te mit adtál neki
Hogy ha már ekkora igényeid vannak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!