Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a bunkó vagy szerintetek is nem volt szép dolog a barátomnak hazudni a karácsonyi ajándékomról?

Figyelt kérdés

Párom erős utalásokat tett, hogy megkapom tőle az iPhone 12 mini-t rózsaszínben, amikor az megjelent. De azt is mondta, hogy mivel a munkámhoz szükségem van laptopra, ezért még eldönti hogy a telót kapom-e meg, vagy egy MacBook Pro-t. Nagyon boldog voltam hogy ilyen önzetlen a párom és ennyit áldoz rám.

Ma megajándékoztuk egymást, kapott tőlem egy parfümöt, 3 pár zoknit és a kedvenc csokiját:) Amikor bontottam az ajándékom meghökkenve és csalódottan láttam, hogy semmi Apple termék, semmi amit beígért. Kaptam egy kb. 10 ezres parfümöt én is amit nem is szeretek, meg egy nagy plüssmacit, aminek így 23 éves nőként nem hiszem hogy oly sok hasznát fogom venni...

Szerintetek is bunkóság volt előre beígérni aztán mintha mi se történt volna totál mást venni? :(

#iPhone #MacBook Pro #drága ajándék #túl olcsó ajándék
2020. dec. 24. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
Hát én legutóbb 15 évesen hisztiztem íby a kariaji miatt. Az is gáz volt. Hát ez meg. Őhh... hát. Szedd zssze magad!
2020. dec. 24. 22:16
 12/12 anonim válasza:
49%
Még így is többet adott neked, mint te neki... Hogyha kaptál volna egy iPhonet akkor szerinted ő mit szólt volna a 3 pár zoknidhoz meg a kisparfümödhöz?
2020. dec. 26. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!