Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberileg milyen dolog valakit kidobni karácsony előtt, mikor kiderült, hogy egy közeli családtagjának áttétes daganata van?
Milyen dolog lenne? Most maradjon vele együtt még egy hónapig csak azért, hogy az ünnepek utánra időzítse a szakítást?
Szerintem egy-egy napot lehet várni, pl nem hiszem hogy karácsony NAPJÁN vagy a párod államvizsgájának az előestéjén érdemes szakítni, de nehogymár valaki még heteket / hónapokat töltsön egy számára már nem kívánatos személlyel...
Mi köze a párkapsolat állásának a hónapokhoz vagy mások egészségügyi állapotához?
Persze, szar, ha így összejön minden, de mennyivel jobb pl ajándékot elfogadni, jóopofát hazudni... majd rá 2 hétre szakítani? Szerintem egy csöppet sem jobb.
A daganatos meg még évekig haldokolhat, most akkor addig függeszd fel az életeteket?
Engem karácsknykor simán kidobott egy mamahoteles. Mert az anyukája kérte.
"Szép" anyukák vannak..
Kérdező!
Ne undorodsz magadtól???
Szemközt köpködnėm magam minden nap ha olyan szar ember lennėk mint te!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!