Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Emberileg milyen dolog valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberileg milyen dolog valakit kidobni karácsony előtt, mikor kiderült, hogy egy közeli családtagjának áttétes daganata van?

Figyelt kérdés
Szakítani akarok, de nem tudom, hogy csináljam ebben a helyzetben.
2023. dec. 18. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Korulmenyektol fuggetlenul nem lehet szakitani? Csak bizonyos csullagok egyuttallasa alatt? Annyiy irsz, hogy figyelj Bela, nem latom a kozos jovonket, szakitok veled, kerlek ne keress tobbet. Az elejere meg a vegere meg valami pozitiv dolgot irsz, hogy szep volt veled az elmult x ev stb. Magyarul becsomagolod. Ez a civilizalt modja. Ez a raktema toled tok fuggetlen, valtoztatni nem tudsz rajta, zard ki.
2023. dec. 18. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Milyen dolog lenne? Most maradjon vele együtt még egy hónapig csak azért, hogy az ünnepek utánra időzítse a szakítást?

Szerintem egy-egy napot lehet várni, pl nem hiszem hogy karácsony NAPJÁN vagy a párod államvizsgájának az előestéjén érdemes szakítni, de nehogymár valaki még heteket / hónapokat töltsön egy számára már nem kívánatos személlyel...

2023. dec. 18. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Mi köze a párkapsolat állásának a hónapokhoz vagy mások egészségügyi állapotához?

Persze, szar, ha így összejön minden, de mennyivel jobb pl ajándékot elfogadni, jóopofát hazudni... majd rá 2 hétre szakítani? Szerintem egy csöppet sem jobb.

A daganatos meg még évekig haldokolhat, most akkor addig függeszd fel az életeteket?

2023. dec. 18. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem karácsknykor simán kidobott egy mamahoteles. Mert az anyukája kérte.

"Szép" anyukák vannak..

2023. dec. 18. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakitas ellenere nem lehet ket emberi lenykent egy fedel alatt maradni atmenetileg?
2023. dec. 18. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Még egyet bele akarsz rugni te is ?
2023. dec. 19. 12:35
 7/8 anonim válasza:
23%

Kérdező!

Ne undorodsz magadtól???

Szemközt köpködnėm magam minden nap ha olyan szar ember lennėk mint te!!!

2023. dec. 20. 05:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted fenn kellene tartson egy látszat kapcsolatot, és hazudnia kellene a párjának?
2023. dec. 20. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!