Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok meg őszintén, milyen esélyei vannak egy 30
éves nőnek, aki nem elvált, nincsenek gyermekei,
egyébként tanult, önálló..de 10 éves kapcsolat van a
háta mögött?
11/21 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, annyit kacagtam a válaszodon :D mert most nem is érzem magam szépnek sem, kívánatosnak sem, nem is tudom, mit mond az számodra, hogy 1.69cm 55kg :)) szőke középhosszú haj, barna szem, magas beosztás:))) azon kacagok, mintha el akarnám épp adni magam, de ember, nem így, nem itt és nem is most. Arra voltam kíváncsi, vajon találok e magamnak párt, de megkacagtattatok és ez annál is többet ért mára :)) ♡♡
Ugyanez vagyok. Mik az edélyeid?
Vannak a tinderes fuckboyok, az elmebetegek (akik pont emiatt n kellettek eddig senkinek), az apukák (akik házasok is általában), meg a leendő CSOK királyok akiknek megszülheted a házra valót.
Aki hozzád hasonló okokból szingli, normális, az 200+ km-re lakik. Szerintem elég lehetetlenség normális társat találni már ennyi idősen. Max ha Pesten laksz..
dec. 20. 20:17
13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 12 én Romániában élek:) Itt melyik megyét ajánlod? :D :))
14/21 A kérdező kommentje:
Kedves 10, milyen donorról beszélsz? És miért ilyen hetyke a hangnemed? Én nem azt írtam, hogy vajon találok e marslakót szeretkezés céljából :P Csak egy szép életkét szeretnék egy kedves ember mellett.
passz, nem jártam még soha Romániában :) a román pasikról se tudok véleményt alkotni, egyet sem ismerek. Sok sikert kívánok :)
dec. 20. 21:13
16/21 A kérdező kommentje:
De ember!(15) én nem román pasit keresek, az én anyanyelvem és teljes nevem tősgyökeres magyar. A románok itt minket lecigányoznak, az Anyaországban meg lerománoznak, szóval neeee mááár, még a gondolat is rémes :)) Nyilván magyar srácot keresek.
Mondjuk ebben egyetértek velük, elég cigányos a stílusod
Főleg ezzel az "emberezéssel"
dec. 20. 21:59
Pedig a román pasik nagyon helyesek szerintem. Mi a baj a román férfiakkal?
dec. 20. 22:20
19/21 A kérdező kommentje:
Kedves 18, főként az, hogy románul kell velük beszélni :) Sokan azt hiszik, hogy mi már úgy születünk, hogy kenjük-vágjuk a románt, pedig ha tudnád..nekem kellett pár év még az egyetem után is (nem nyelvre jártam, de az egyetem félig román volt), hogy jól beszéljek, de még így sem vagyok pro..és a szókincsük rendkívül szegényes, szedett-vedett más nyelvekből..érzelmekről beszélni úgy, ahogy magyarul el tudjuk mondani, románul az olyan száraz, nekem olyan kevés. Számomra ezek a dolgok az anyanyelvemen mindig is jobban mentek.
20/21 A kérdező kommentje:
Kedves 17, akkor etnikai kérdésekben te nem lehetsz túlságosan toppon :))) Attól, hogy nem nyálaskodom, máris tisztán tudja az előítéleted :D Ez manapság annyira nagyvonalú..tudod olyan dicséretes:))
De ki vagyok én, felőlem nyugodtan tarts cigánynak, vagy aminek a kis szíved diktálja.
Ja várj, hadd legyek már hiteles: Legyél szerencsés egész életedben, testvérem! :)))
Kapcsolódó kérdések: