Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakhoz szól a kérdésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Férfiakhoz szól a kérdésem, mondjátok meg ti a valóságot. 28 évesen még kellek valakinek?

Figyelt kérdés

Eddig 2 kapcsolatom volt, mindkét esetben hűséges voltam, terveztem, segítettem, társként viselkedtem. Az egyik időközben meleg lett (az régen volt, középiskolás koromban), utána lett egy másik, jó hosszú kapcsolat. De már nem bírom idegekkel, mert fél tőlem. Nem akar elköteleződni, nem akar intim kapcsolatba kerülni. Csak van, ha szóvá merem tenni a helyzetet, akkor meg fel van háborodva. Nem akarom ezt, de főleg nők a korommal jönnek, hogy ennyi idősen már nem nagyon kéne válogatnom.

Légyszi férfiak, akkor mondjátok a ti oldalatokat.

szept. 17. 20:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
48 évesen is van lehetőség, 28 évesen duplán.
szept. 17. 20:59
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Hát a meleggé válás egy nő mellett azért nem túl gyakori, szóval emiatt nem hibáztatnám magam a helyedben. A másik meg szerintem valami kis magának való fazon lehet. Nem maradtál még le semmiről 28 évesen, ha nyitott vagy, meglesz a siker.
szept. 17. 20:59
 3/24 anonim ***** válasza:
38%

Nem az a kérdés, hogy te kellesz-e valakinek, hanem az, hogy neked kellenek-e mások.

Azt gondolom az ilyen panaszkodó csajokról, hogy több udvarlójuk is van/lehetne, csak szinte senki sem felel meg nekik. Többen írtak már ki ilyen kérdést, a privátokra vissza sem írtak, noha elvileg pasi kéne nekik.

szept. 17. 21:02
 4/24 A kérdező kommentje:

Nekem nincs udvarlóm

Olyan a munkahelyem, hogy esélytelen, meg eszembe se jutott volna a párom miatt

Viszont ugyanez a párom még most is fél mindig mindentől :(

szept. 17. 21:07
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Persze, hogy van. 27 évesen, kisgyerekkel van párom. Nem kell, hogy mindig körülzsongjanak a pasik. Egyvalaki kell, aki szeret, tisztel, ami persze kölcsönös és egyeznek az elképzeléseitek.

Mindenek előtt szakíts, legyél túl rajta és utána kezdj valami újba.

szept. 17. 21:10
 6/24 anonim ***** válasza:
10%

Először is, fontos tudni, hogy a helyzeted nem egyedülálló, és sokan találkoznak hasonló kihívásokkal az életük során. Itt van néhány szempont férfiak perspektívájából, ami segíthet:

1. Érzelmi Készség és Érettség

Érzelmi Érettség: Sok férfi számára a kapcsolatban való elköteleződés nem mindig könnyű. Előfordulhat, hogy egy férfi késlekedhet az elköteleződéssel, ha nem érzi magát készen vagy nem biztos a partnerében. Ha valaki nem kész az intim kapcsolatokra vagy az elköteleződésre, lehet, hogy érdemes megfontolni, hogy ez a kapcsolat valóban megfelel-e az igényeidnek.

2. Kapcsolati Dinamika és Kommunikáció

Kompatibilitás: Ha a partnered nem akar elköteleződni vagy intim kapcsolatba lépni, érdemes lehet megkérdőjelezni, hogy a kapcsolati céljaitok és elvárásaitok mennyire illeszkednek egymáshoz.

Nyílt Kommunikáció: Az ilyen helyzetekben a nyílt és őszinte kommunikáció kulcsfontosságú. Ha a partnered nem reagál jól, amikor szóvá teszed a helyzetet, lehet, hogy ez a kapcsolat nem teljesíti az elvárásaidat, vagy nem működik jól a köztetek lévő dinamikában.

3. Saját Értékelés és Önbecsülés

Önbecsülés: Ne hagyja, hogy a múltbeli kapcsolatok vagy a jelenlegi helyzet befolyásolja az önértékelésedet. 28 évesen még mindig teljesen rendben van, hogy keresed az igazi kapcsolatot. Az önértékelésednek függetlennek kell lennie a külső véleményektől és a kapcsolati helyzetedtől.

Saját Igények: Ismerd meg, mit keresel egy kapcsolatban, és ne félj ezt megfogalmazni. Ha valaki nem tudja teljesíteni ezeket az igényeket, lehet, hogy nem a megfelelő partner számodra.

4. Társkeresés és Kapcsolati Kihívások

Társkeresési Stratégiák: Nézd meg, hogy a társkeresési stratégiáid illeszkednek-e a céljaidhoz. Lehet, hogy érdemes kipróbálni különböző módszereket, például közösségi eseményeket, online társkereső oldalakat vagy érdeklődési köröket, amelyek segíthetnek új emberek megismerésében.

Türelem és Kitartás: A megfelelő partner megtalálása időbe telhet. A kitartás és a nyitottság új lehetőségekre segíthet abban, hogy megtaláld a számodra megfelelő embert.

5. Férfiak Nézőpontja:

Férfiak Érzelmi Világa: Sok férfi, különösen fiatal korban, szembesül a saját érzelmi és kapcsolati kihívásaival. Előfordulhat, hogy nem tudják, hogyan kezeljék a saját érzéseiket vagy hogyan közelítsenek a komoly kapcsolatokhoz.

Kapcsolati Elvárások: Férfiak számára is nehéz lehet az elköteleződés, ha nem érzik úgy, hogy teljesen készen állnak rá. Ezért érdemes lehet figyelembe venni a férfiak esetleges félelmeit vagy bizonytalanságait a kapcsolatokkal kapcsolatban.

6. Ne Hagyd, hogy Mások Véleménye Határozza Meg:

Személyes Út: Fontos, hogy saját belső értékeidet és céljaidat kövesd. Ne hagyja, hogy a korod vagy mások véleménye befolyásolja a saját életmódodat és kapcsolati döntéseidet.

Bár a kapcsolatok és a társkeresés néha kihívásokkal teli lehet, fontos, hogy megőrizd az önértékelésedet és kitartó legyél. Ne feledd, hogy a megfelelő partner megtalálása időbe telhet, és mindig érdemes keresni olyan kapcsolatokat, amelyek kölcsönös tiszteleten és megértésen alapulnak.

szept. 17. 21:11
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a sok chatgp válasz minden kérdés alatt? Nem kéne ezekre is jelentő kategória?
szept. 17. 21:13
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez az AI vagy mi a f@sz már tegnaptól ezt csinálja, de idegesítő nagyon.
szept. 17. 21:17
 9/24 anonim ***** válasza:

ne viccelj, még 40évesen gyerekekkel is lesz esélyed

pláne most, szakíts dolgozd fel és keresd a következőt

f/31

szept. 17. 21:25
 10/24 anonim ***** válasza:
48%
Le fognak pontozni érte, mint mindig, de hidd el, azon múlik, hogy hogy nézel ki. Ha elég jól, akkor sok férfi fog érdeklődni irántad, és lesz közte "minőségi" is. Ha csak átlagos vagy, az ma már kevés, ha átlag alatti, akkor meg hagyjuk is... Nem a kor számít tehát elsősorban. Én ronda vagyok, már 33, de 5, 10 vagy 15 éve sem voltam kelendő. Viszont tudnék mutatni 50-es(!) 3 gyerekes anyukát az ismeretségi körömből, akinek összejött, nem nagy nehezen, és nem is valami no comment alak.
szept. 17. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!