Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdésem, mondjátok meg ti a valóságot. 28 évesen még kellek valakinek?
Eddig 2 kapcsolatom volt, mindkét esetben hűséges voltam, terveztem, segítettem, társként viselkedtem. Az egyik időközben meleg lett (az régen volt, középiskolás koromban), utána lett egy másik, jó hosszú kapcsolat. De már nem bírom idegekkel, mert fél tőlem. Nem akar elköteleződni, nem akar intim kapcsolatba kerülni. Csak van, ha szóvá merem tenni a helyzetet, akkor meg fel van háborodva. Nem akarom ezt, de főleg nők a korommal jönnek, hogy ennyi idősen már nem nagyon kéne válogatnom.
Légyszi férfiak, akkor mondjátok a ti oldalatokat.
Meglévő..? Ha így írsz erről a kapcsolatról, akkor ez ne legyen már meglévő..!
A korod alapján pedig még jó 10 évig kapós leszel, főleg ha így figyelsz magadra, meg nincs gyerek. Nem azt mondom, hogy akkor most van még egy évtizednyi időd, amit elbszhatsz, de na, még nem vagy lemaradva semmiről.
Lehet most nem keresnek fel téged, de ha felmész csak egy randiappba, akkor ott lesz még több is, mint napi 4 érdeklődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!