Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakhoz szól a kérdésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Férfiakhoz szól a kérdésem, mondjátok meg ti a valóságot. 28 évesen még kellek valakinek?

Figyelt kérdés

Eddig 2 kapcsolatom volt, mindkét esetben hűséges voltam, terveztem, segítettem, társként viselkedtem. Az egyik időközben meleg lett (az régen volt, középiskolás koromban), utána lett egy másik, jó hosszú kapcsolat. De már nem bírom idegekkel, mert fél tőlem. Nem akar elköteleződni, nem akar intim kapcsolatba kerülni. Csak van, ha szóvá merem tenni a helyzetet, akkor meg fel van háborodva. Nem akarom ezt, de főleg nők a korommal jönnek, hogy ennyi idősen már nem nagyon kéne válogatnom.

Légyszi férfiak, akkor mondjátok a ti oldalatokat.

szept. 17. 20:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
Amit a 11-es ír, az marhaság. Nőként tökmindegy hogy nézel ki - lehetsz vékony, kövér, púpos, szőrös, kismellű, nagymellű, lógós mellű, szemüveges, pattanásos -, mert úgyis találsz párt, HA akarsz. Bizonyítani is tudom. Regisztrálj bármilyen társkeresőre (Tinder épp jó lesz), tedd ki magadról a legelőnytelenebb képet, ami idén készült rólad. Válogatás nélkül húzz jobbra mindenkit. Egyetlen nap alatt minimum 50-en fognak írni neked. Olyan nem létezik, hogy egy nő "nem kelendő". Az igazság az, hogy túl magasak az igényeid. Ha neked csak a jóképű és gazdag mérnök/jogász/orvosok jönnek be, de nem kellenek a gyári munkások, akkor így jártál. Add lennebb az igényeid és kelendő leszel.
szept. 17. 21:51
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

Hülyékkel vagy körülvéve és rosszindulatú megsavanyodott emberekkel.

És te is ostoba vagy ha ezekre az emberekre hallgatsz.

szept. 17. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
12, de nem megbaszatni akarja magát, te félkegyelmű.
szept. 17. 22:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Hát én azért reagálok

Nem tudom magam bekategorizálni, s-es méret, edzeni járok, fényvédőt használok, hogy később is jó legyen

Régen, mikor még nem dolgoztam, hanem tanultam, heti 3-4 srác érdeklődött

Azért fura nekem a mostani helyzet, hogy a meglévő pont le se sz..r :(

szept. 17. 22:47
 15/24 anonim ***** válasza:
Egy ilyen balfaszt szerintem otthagyhatsz... de ha te meg azért nem mered mert félsz hogy egyedül maradsz, akkor meg is érdemled hogy egy ilyen mamlasz legyen a pasid.
szept. 18. 02:04
 16/24 anonim ***** válasza:
33 éveskét felpróbálnám.
szept. 18. 04:58
 17/24 anonim ***** válasza:

Te fogyatékos vagy?

Hol beszéltem ilyenről???

Arról van szó, hogy lehúzzák őt az ismerősei.

szept. 18. 06:33
 18/24 anonim ***** válasza:

"33 éveskét felpróbálnám."

🤦🏻‍♀️

Nem figyeltél? Ocsmány vagyok, b+. Nem, nem próbálnál fel. Max. ha előtte felöntenél a garatra vagy drogoznál. Akkor esetleg gyors belém lőnéd a tárat. Hátulról, hogy ne lásd a fejem. Kösz, nem.

Kérdezőnk a 14. alapján viszont nem lehet annyira rossz pozícióban. A jelenlegitől érdemes megválni, aztán hajrá... Akinek anno heti 3-4 jelentkezője volt, annak menni fog most is. Nekem évente nem volt ennyi. Szökőévente sem gyűlt össze.

szept. 18. 07:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Milyen ennyi idősen?? 28 éves vagy, jézusom....jó idióták az ismerőseid.

Van egy jó hírem számodra, bármennyi idősen lehet új életet kezdeni valaki mellett.

Nyilván a körülmények és a merítési lehetőségek változnak de LEHET!

Ha a párod nem akar elköteleződni melletted és nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor hagyd a p@csaba.

Jó az egyedüllét is hidd el, egy semmilyen kapcsolatnál biztosan.

szept. 18. 07:12
 20/24 anonim ***** válasza:
28 éves voltam, amikor összejöttem a második férjemmel, és ez már egy életre szólt. Nem kell hallgatni a hülyeségekre.
szept. 18. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!