Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdésem, mondjátok meg ti a valóságot. 28 évesen még kellek valakinek?
Eddig 2 kapcsolatom volt, mindkét esetben hűséges voltam, terveztem, segítettem, társként viselkedtem. Az egyik időközben meleg lett (az régen volt, középiskolás koromban), utána lett egy másik, jó hosszú kapcsolat. De már nem bírom idegekkel, mert fél tőlem. Nem akar elköteleződni, nem akar intim kapcsolatba kerülni. Csak van, ha szóvá merem tenni a helyzetet, akkor meg fel van háborodva. Nem akarom ezt, de főleg nők a korommal jönnek, hogy ennyi idősen már nem nagyon kéne válogatnom.
Légyszi férfiak, akkor mondjátok a ti oldalatokat.
Hülyékkel vagy körülvéve és rosszindulatú megsavanyodott emberekkel.
És te is ostoba vagy ha ezekre az emberekre hallgatsz.
Hát én azért reagálok
Nem tudom magam bekategorizálni, s-es méret, edzeni járok, fényvédőt használok, hogy később is jó legyen
Régen, mikor még nem dolgoztam, hanem tanultam, heti 3-4 srác érdeklődött
Azért fura nekem a mostani helyzet, hogy a meglévő pont le se sz..r :(
Te fogyatékos vagy?
Hol beszéltem ilyenről???
Arról van szó, hogy lehúzzák őt az ismerősei.
"33 éveskét felpróbálnám."
🤦🏻♀️
Nem figyeltél? Ocsmány vagyok, b+. Nem, nem próbálnál fel. Max. ha előtte felöntenél a garatra vagy drogoznál. Akkor esetleg gyors belém lőnéd a tárat. Hátulról, hogy ne lásd a fejem. Kösz, nem.
Kérdezőnk a 14. alapján viszont nem lehet annyira rossz pozícióban. A jelenlegitől érdemes megválni, aztán hajrá... Akinek anno heti 3-4 jelentkezője volt, annak menni fog most is. Nekem évente nem volt ennyi. Szökőévente sem gyűlt össze.
Milyen ennyi idősen?? 28 éves vagy, jézusom....jó idióták az ismerőseid.
Van egy jó hírem számodra, bármennyi idősen lehet új életet kezdeni valaki mellett.
Nyilván a körülmények és a merítési lehetőségek változnak de LEHET!
Ha a párod nem akar elköteleződni melletted és nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor hagyd a p@csaba.
Jó az egyedüllét is hidd el, egy semmilyen kapcsolatnál biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!