Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan vagytok képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan vagytok képesek férfiakhoz vonzódni?

Figyelt kérdés
Mit lehet egy férfiban szeretni?

2024. jún. 6. 07:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy ferfiban semmit.

Nyilván nem elég, hogy csak egy férfi.

De pl. a páromat azért szeretem, mert nagyon jó ember.

2024. jún. 6. 07:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy, ahogy bárki máshoz is...
2024. jún. 6. 07:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A párom aki egy férfi egy nagyon jó ember és ezt szeretem benne. Erős támaszom, humoros, tisztelettudó és okos. Tudom és érzem mert bizonyította az elmúlt hat évben, hogy bármilyen probléma fennállt mindig maximálisan mellettem állt. Nehéz természet de a sok jó dolog mellett ez eltörpül (én meg egy nagyon türelmes ember vagyok :D)
2024. jún. 6. 07:45
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

A Kedvesemben MINDENT szeretek. Ahogy van. A lelkét, a testét, mindenét. Hogy miért? Nem tudom szavakkal megfogalmazni.

40/N

2024. jún. 6. 08:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakban semmit. Meg kellett találni azt az egyet, akit lehet.
2024. jún. 6. 08:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a #1 mondja, egy random férfiban én sem tudom, mit lehet szeretni, nyilván meg kell hozzá ismerni, hogy lásd a szerethető tulajdonságait. A saját párom esetében ugye ez már megtörtént, ismerem, szeretem. Amilyen ő maga, és amilyen én vagyok mellette.
2024. jún. 6. 08:23
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Mit lehet egy nőben szeretni? Mit lehet egy másik emberben szeretni? Mindenkinek más és más tulajdonságok vonzóak. Én szeretem egy férfiban azt, hogy (jobb esetben) nem nő. Ez hatalmas előny például. Innentől pedig a természet, és kémia teszi a feladatát, és könnyebben kialakul a vonzalom párkeresés esetén egy férfival, mint nőként egy másik nő felé. De ez sem mindenkivel van így természetesen. Párválasztás során pedig lehet nézni a többi tulajdonságot, legyen az külső, belső. Ez kinek mi, van, aki ilyet szeret, van aki olyat. Alapvetően azok kapnak több szimpátiát, akik intelligensek, nincs testi hibája, szimmetrikus az arca, potenciálisan képes családot alapítani, és normálisan képes kapcsolatot ápolni.
2024. jún. 6. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha te fiú vagy akkor vagy képes a lányokhoz? Ha leszbi, akkor pedig szintén?

Na ugyanez fordítva. Egyébként egy lány/nő sem vonzodik az összes férfihoz, jobb esetben csak a párjához. De nem tudom megmagyarázni, vonz es kész. Testileg-lelkileg.

2024. jún. 6. 09:37
 9/16 anonim ***** válasza:

"Mit lehet egy férfiban szeretni?"

Ha többnyire jókedvű, ha energikus, ha törődik másokkal és önmagával is, ha sok midenhez ért, ha tettrekész, ha jól és biztonságosan vezet, ha jól szexel, ha szép a szeme, ha szeret incselkedni, ha tetszik ahogy öltözik, ha megfogja nyilvános helyen a partnere kezét, és néha megérinti vagy átkarolja, ha jól bánik a gyerekeivel és a szüleivel, egyéb rokonokkal, barátokkal és üzletfelekkel.

2024. jún. 6. 09:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Miért, kihez kéne?
2024. jún. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!