Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan vagytok képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan vagytok képesek férfiakhoz vonzódni?

Figyelt kérdés
Mit lehet egy férfiban szeretni?

2024. jún. 6. 07:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nőkhöz. A férfiak szőrösek mint egy majom.
2024. jún. 6. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont azt szeretem a férjemben, hogy pocakos meg szőrös és mély a hangja, tehát szinte teljesen az ellentétem :)
2024. jún. 6. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy olyan barmot mint te kérdező nem lehet.

Mit nem adnék, hogy kiderüljön ki vagy te, a sok kretén kérdéseddel....

2024. jún. 6. 19:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajod lett. Csak feltettem egy egyszerű kérdést. Ha nem tetszik ne válaszolj.
2024. jún. 6. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 a nők meg csupaszak, mint egy giliszta. Nekem nem vonzó a női test, pedig csókolóztam már lánnyal koncerten. Nem volt jó élmény. Zavart, hogy kicsi, hogy vékony, hogy törékeny, hogy lány. Férfiakban szeretem, hogy nagydarab, szőrös, kemény (még ha van rajta túlsúly, akkor is más egy férfi "tapintása", nem olyan puha). Szóval heteró nőknél szerintem eléggé alap, hogy ahhoz vonzódik, ami a nőnek kvázi ellentéte. Ahogyan láthatóan te sem fogsz férfiakhoz vonzódni, úgy én sem tudok nőkhöz, szerintem ez belénk van programozva, nem lehet megmagyarázni vagy megváltoztatni. Van és kész.
2024. jún. 7. 07:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt szeretem, hogy a lelki társam. Mindenről hasonlóan gondolkodik.
2024. jún. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!