Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! A férfiakhoz való viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A férfiakhoz való viszonyotokban mennyira áll hozzátok közel az alábbi dalszöveg?

Figyelt kérdés

Figyeljetek a dalszövegre.

[link]

aug. 28. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Teljesen közel áll hozzám.
Részben közel áll hozzám.
Távol áll tőlem.
8 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Írd le.
aug. 28. 18:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Meghallgatva jobb, mert az érzések, és az indulat jobban átmegy, főleg úgy, hogy egy nő szájából hallod.
aug. 28. 18:02
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Akkor köszi, nem érdekel.
aug. 28. 18:04
 4/17 A kérdező kommentje:
Ahogy óhajtod.
aug. 28. 18:05
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Huh, pár másodperc után le kellett állítanom, én ilyen zenét fizikailag képtelen vagyok hallgatni. Szerencsére elég volt csak a szöveget elolvasni: [link]

Nem érzem magaménak a szöveget, mert én nem így élem meg se a szerelmet, se a szexet. Ahhoz sokkal közelebb áll Hozier-től a "Movement" https://www.youtube.com/watch?v=OSye8OO5TkM című dal.

aug. 28. 18:05
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem modi vagy, akit fizetnek, ha külső oldalra irányít. Ha tényleg érdekelne a vélemény, leírnád a szöveget, és belinkelnéd alulra a cuccot, ha esetleg valakit érdekel.

És tilthatsz is, ahogy eddig mindig, ha rájöttem, hogy modi simliskedés van az ilyenek mögött, majd visszaregizek új címről.

aug. 28. 18:07
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Csak az inditoképet elnézve is én nem pózolnék banánnal nyelvet nyújtogatva. Annyira prolis is es fantáziátlan is vmi kiizadt nem tudjuk mi legyen a nyitókép se. Szóval már itt off hogy hozzám bármi is közelállna ami benne lenne.
aug. 28. 18:07
 8/17 A kérdező kommentje:

Amint említettem, meghallgatva jobb, mert az érzések és az indulat jobban átmegy, főleg úgy, hogy egy nő énekli.

Olvasva nem feltétlenül hozza ugyanazt az élményt. Ez nem vers, hanem dalszöveg. Ezt hallgatni kell.

aug. 28. 18:09
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Köszi a linkelt szoveget.

Ez az amikor a csaj hiszi azt hogy 1 ejszakára kihasználta dobta a palit. Ez olyan szánalmas mikozben megd.gták úgyis🤣

aug. 28. 18:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én belehallgattam, de egyszerűen vállalhatatlan. A szöveg hiába nem tartom közelinek, még annyira nem lenne rossz, de ennek a nőnek nincs jó hangja és a zenei aláfestés szörnyű.

Azt kérted, hogy a dalszövegre figyeljünk, nos, ahhoz nem kell meghallgatni, elég elolvasni. Pont ezért linkeltem be annak, akit talán érdekel.

(#5)

aug. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!