Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A férfiakhoz való viszonyotokban mennyira áll hozzátok közel az alábbi dalszöveg?
Jó, hát nyilván nem akarok senkit kényszeríteni, bár jobban örültem volna olyanoknak, akik meghallgatták a dalt.
De hát ha nem, hát nem.
A yt első kommentje az a dalszöveg, szóval végül is teljesen jó a link.
Amúgy én végighallgattam. Érzelmileg amúgy az éneklés (nevezzük ennek a kérdező kedvéért) szerintem az égvilágon semmit nem ad hozzá. Ritmusosan, minimális dallammal mondja el ugyanazt, ami le van írva, nem változik tőle semmi. Gondolom a fiatalságnak ez a menő, vagy nem tudom.
Mindenesetre tőlem nagyon távol áll. Ez a fajta csalódottság az életben, a férfiakban, saját magában, ezt szerencsére én sosem éltem át. Én sem utasítottam vissza a kalandokat anno, de nem rendszerszinten, nem azért, mert nem mertem a szívem is beleadni vagy mert annyiszor átvertek, hogy nem mertem többen reménykedni. A dalszöveg alapján erről van szó pedig, így aki ezzel azonosul, az gondolom sokszor csalódott és amolyan önvédelmi módon áll át arra, hogy nem is ad teret többnek az alkalmi szexnél.
Nagyon alja szerintem. Mind a viselkedés, amiről szól, mind a szöveg. Amúgy se kedvelem a csajt, de ez ettől független.
Számomra a szex és a szerelem erősen összefügg. Teljesen érdektelen számomra a dolog, ha nincs benne érzelem. Az meg, hogy minden random pasi megdugjon, akinek kedve van... ennél sokkal többre tartom magam.
3
De annyira azért érdekel, hogy leírd, hogy nem érdekel...
A kérdésre válaszolva, én a "Részben közel áll hozzám" lehetőséget választottam.
Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és sosem zárkóztam el kategórikusan attól, hogy barátom legyen, de annyiban igaz rám a szöveg, hogy nekem nem okozott gondot az érzelmek nélküli szex. Természetesen sosem hitegettem senkit semmivel, de valóban volt olyan alkalmi kapcsolatom, amit pusztán "testmozgásként" értékeltem.
Köszi a linket, így már tudom hogy nem kell meghallgatni :D
#kérdező
Távol áll tőlem, nyomtam szavazatot is fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!