Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a férfiról, aki ezt osztotta meg az exéről közösségi médián?

Figyelt kérdés

Csak ezt a dalt, de nyilvánvalóan üzenet a volt-barátnőjének, akivel nemrég szakított.

https://www.youtube.com/watch?v=UvNxK_Rtdy4&ab_channel=ThatV..

De már elkezdett új társat keresni és viselkedése alapján már túllépett rajta - de ezek szerint még nem teljesen. Vagy attól függ, hogyan értelmezzük a dal üzenetét - talán már teljesen.

2022. márc. 13. 18:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha talál jobbat, túllép rajta, ha nem, akkor nem. Én legalábbis most így vagyok. :D
2022. márc. 13. 18:22
 2/15 A kérdező kommentje:
1- Nem ez volt a kérdés.
2022. márc. 13. 18:27
 3/15 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣
2022. márc. 13. 18:31
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Szánalmas.
2022. márc. 13. 18:34
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Semmi, vagy jelent valamit vagy nem. Egy zeneszám
2022. márc. 13. 18:48
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon égő minden ilyen nyilvános facebookos pitiánerkedés, de valahogy ez a szám még szánalmasabbá teszi az egészet.
2022. márc. 13. 19:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak szerintem szép gesztus így üzenni ilyet, miután már nem beszélnek egymással? Ha a volt-barátnő helyében lennék, jól esne az, amiről ez szól.
2022. márc. 13. 20:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Nagyon kétségbe lehet esve.
2022. márc. 13. 20:17
 9/15 anonim ***** válasza:

#7 A gáz csak az, hogy ilyen privát dolgokat kirakni az összes létező ismerőse elé nem igazán figyelmes húzás. Ha 17-18 évesekről van szó, akkor még elmegy, de afölött már érettnek kéne annyira lenni, hogy a szakítással kapcsolatos érzéseit csak az exének mondja meg.

Ha kirakja a facebook falára ezt a számot, akkor azt akarja, hogy kollektíve mindenki lássa, hogy ő mennyire szereti az exét, mennyire rosszul érzi magát a szakítástól, de ennek ellenére azt kívánja hogy találjon boldogságra.

Ennek így mi értelme? Miért kell hogy a volt gimis tanárától kezdve a kollégáin keresztül a helyi lelkészig mindenki tudja, hogy így érez?

Ezért gyerekes. Linkelje be a csajnak (akinek most vagy ég a képéről a bőr, vagy nem, ki tudja..) és kész.

2022. márc. 13. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem még ennyi idő után nem áll készen egy új kapcsolatra. Én sem vagyok oda személy szerint az ilyen nyilvános megnyilvánulásokért, hiszen ez a párkapcsolat csakis a kettejük magánügye. Nyilván ezzel üzenni szeretett volna az exenek. Ha már teljesen lezárta volna magában, nem érezné szükségét, hogy ezt megossza nyilvánosan. Én úgy látom, hogy még időre van szüksége, hogy képes legyen újra belemenni egy komoly kapcsolatba érzelmileg is. Ez az időszak kis egósimi számára a lányoktól, akikkel beszélget, ismerkedik, és még ha számára ideális lánnyal találkozott is, még nem tud teljesen nyitottan hozzáállni a dologhoz.
2022. márc. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!