Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mondjátok meg őszintén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjátok meg őszintén, milyen esélyei vannak egy 30 éves nőnek, aki nem elvált, nincsenek gyermekei, egyébként tanult, önálló..de 10 éves kapcsolat van a háta mögött?

Figyelt kérdés
Most még darabokban vagyok. Nagyon, nagyon aprókban. Próbálom összeszedni magam, borzasztó bántalmazó kapcsolatból mászom ki és nem ez volt az első gondolatom, hogy na jöjjön a következő...de 30 éves vagyok, van pénzem, állásom és összehullt minden a kapcsolatom elvesztése által. Őszintén én most nagyon félnék összejönni bárkivel is, de nagyon szeretném, ha egyszer nekem is lehetne saját családom. Van valaki, aki hasonlót tapasztalt és boldog véget ért a története?

dec. 20. 16:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
A nők mindig találnak valakit, elég ha csak vagy meg itt ott megjelensz.
dec. 20. 16:44
 2/21 anonim ***** válasza:
63%

Ha olyan hülye vagy mint egyes emberek ezen az oldalon....akkor már öreg vagy és soha nem fogsz normális kapcsolatot találni....

Ha 40 leszel akkor pedig 80-nak mondanak. És jobb ha a sírhelyed is megveszed.

Valóság az,hogy mindenre ugyanúgy megvan az esélyed, bármire.

dec. 20. 16:46
 3/21 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyon jók az esélyeid, főleg mivel nincs gyereked. De először túl kell tenned magad ezen, meg kell gyógyulnod. Addig, amíg nem lábaltál ki belőle, addig semmiképpen ne kezdj új kapcsolatba.

N

dec. 20. 16:46
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem először szedd össze magad lelkileg és mentálisan, és csak utána ismerkedj. 45/F
dec. 20. 16:51
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Én 29 voltam, amikor kb. 7 éves kapcsolat után szakításra került a sor - mondjuk az én esetem annyiban más, hogy nem bántalmazó kapcsolat volt és közös döntés, mert már mindketten szenvedtünk benne... de attól még meg kellett gyászolnom a kapcsolatot, meg össze kellett magam szednem, hogy továbblépjek, meg utána halogattam is a dolgokat meg covid is volt közben. 34 éves voltam, amikor újból betoppant az életembe a szerelem, amikor már rávettem magam arra, hogy aktívan keressek társat. Én úgy gondolom, hogyha nincsenek nagyon nehezen teljesíthető vagy hozzád képest túlzó elvárásaid, bőven van esély.
dec. 20. 16:55
 6/21 anonim ***** válasza:
25%

Az első és legfontosabb, mindennél fontosabb: hogy nézel ki? Ez =/= azzal, hogy milyenek a ruháid, hogy van megcsinálva a hajad, mennyire profin sminkelsz. Persze ma már sajnos elengedhetetlenek ezek az optikai tuningok is, de a sz_r "alapanyagon" segíteni nem fognak, sőt, azon inkább rontanak (nevetséges/szánalmas erőlködés hatást keltenek). Milyen az arcod/fejed natúran?

Majdnem ugyanilyen fontos: hol élsz, hogyan telnek a mindennapjaid, kik vesznek körül - szóval milyenek az ismerkedési lehetőségeid? Mert ha csak a netes kínlódás jöhet szóba, azon kívül semmi más, úgy elég nehéz...

Most itt biztatni illene, de én nem vagyok híve a léleksimogatásnak megalapozatlanul. Qrva kevés jó választásnak minősülő férfi van Magyarországon, megtalálni közülük azt, aki szabad és nyitott, már felér egy lottó 5-össel, ha emellé tényleg csak a net van, ahol keresni tudod és/vagy nincs top külsőd (egy nő esetén ezt tartják a legfontosabbnak), akkor... hát... szerintem nem kell magyaráznom.

dec. 20. 18:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el, sok férfi 30as éveiben akar végleg elköteleződni és családot alakítani. Csak tudatosan ilyen férfit keress, aki szeretne családot
dec. 20. 18:35
 8/21 mikeXxX ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj de aki ezt kérdésként felteszi annál még hatalmas a baj! Első körben dolgozz magadon mert lelki szemetesláda nem fog hiányozni senkinek sem ez az igazság velem is kikezdett egy ilyen nő de én ejtettem ( sajnálom őt de lehúzott az életről is) nem fogom más roncs jellemével mérgezni a sajátomat. Első körben azt mondom tedd magad helyre csak akkor kezdj ismerkedni ha már boldog vagy. 45f
dec. 20. 18:44
 9/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! Még azoknak is, akik nem kaptak sok pipát a válasz értékelésére, ott is vannak megfontolandó dolgok, nektek is köszönöm:) Így igaz, nem vagyok lelkileg rendben és így nem is vágnék bele semmibe...csak elkenődtem és megkérdeztem. Köszi Nektek ♡
dec. 20. 19:38
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
Ja, ha család és nem csak donor kell, akkor jó adag szerencsére is szükséged lesz.
dec. 20. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!