Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ltiltottam mindenhonnét, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ltiltottam mindenhonnét, és ezek után milyen reakciót várhatok tőle?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, soha senkit nem tiltottam le, tehát nagyon nem szokásom. Vázolom hogy az illető (férfi) miket tett:

- meg akart változtatni

- rá akart venni dolgokra, amiket tudta jól, hogy nem akarok

- konfliktus esetén lelépett

- ha normális kiálltam önmagaért, azzal vádolt hogy bántalmazom

- érzelmileg azzal zsarolt, hogy nem fog velem beszélni (ha valamit szóba hoztam, hogy megbántott. Ezt azonnal támadásnak vette.)

- én kérjek bocsánatot, mit képzelek magamról?

- nem beszélt velem, de a közösségi médián titkon lesett

- meguntam a beteges játszmáit, és mindenhonnan letiltottam.

Soha senkit nem tiltottam le, de ez esetben úgy gondolom jól tettem. Ha egy nyilvános rendezvényen találkozom vele véletlenül, milyen reakciót várhatok tőle?

tegnapelőtt 14:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#28-29

Nem trollkodom, ez a véleményem.

Úgy jött, hogy az "érzelmi bántalmazást" is csak egy liberális eszmének gondolom, amiben nem hiszek.

A társalgást viszont részemről lezártnak tekintem.

Az eredeti kérdésedhez még annyira térnék vissza, hogy nem hiszem, hogy a csávó keresni fog, de ha mégis, akkor mondd meg neki, hogy ne keressen, ha meg zaklat, akkor jelentsd fel a rendőrségen. Hello.

tegnap 17:30
 32/32 anonim ***** válasza:

Kisebb nagyobb eltérésekkel, de nekem is volt ilyen toxic csávóm, én is tiltottam. Meglepte, nem is kicsit. Két napig hívogatott, ott is tiltottam. Rá két hónapra feloldottam, észrevette és egyből kezdett megint irogatni. Zavart az egóját, de a tiltás maradt. Mit foglalkozol vele??

Örülj, hogy megszabadultál tőle

tegnap 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!