Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ltiltottam mindenhonnét, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ltiltottam mindenhonnét, és ezek után milyen reakciót várhatok tőle?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, soha senkit nem tiltottam le, tehát nagyon nem szokásom. Vázolom hogy az illető (férfi) miket tett:

- meg akart változtatni

- rá akart venni dolgokra, amiket tudta jól, hogy nem akarok

- konfliktus esetén lelépett

- ha normális kiálltam önmagaért, azzal vádolt hogy bántalmazom

- érzelmileg azzal zsarolt, hogy nem fog velem beszélni (ha valamit szóba hoztam, hogy megbántott. Ezt azonnal támadásnak vette.)

- én kérjek bocsánatot, mit képzelek magamról?

- nem beszélt velem, de a közösségi médián titkon lesett

- meguntam a beteges játszmáit, és mindenhonnan letiltottam.

Soha senkit nem tiltottam le, de ez esetben úgy gondolom jól tettem. Ha egy nyilvános rendezvényen találkozom vele véletlenül, milyen reakciót várhatok tőle?

tegnapelőtt 14:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
53%
Honnan tudjam?
tegnapelőtt 15:10
 2/32 anonim ***** válasza:
61%
Ha személyesen is elmegy hozzád az már vehető zaklatásnak.
tegnapelőtt 15:15
 3/32 A kérdező kommentje:
2-es hivatalos rendezvényen leszek, ahol ő is ott lesz.
tegnapelőtt 15:20
 4/32 anonim ***** válasza:
Gondolom, lesz biztonsági őr, meg egy csomó más ember. Ott és akkor valószínűleg nem lesz agresszív. Arra figyelj, hogy ne tudjon esetleg utána követni. Menj taxival, kérj meg egy ismerőst, hogy kísérjen el.
tegnapelőtt 15:53
 5/32 anonim ***** válasza:
40%

Egyrészt szerintem borzasztóan túlgondolod a dolgokat, másrészt szerintem semmi sem várható. Ezt a csávót te egyáltalán nem érdekled.

Ha érdekelnéd, akkor:

1. Konfliktusnál nem lépett volna le

2. írt volna másik profilról/üzent volna.

Elengedett, és kész. Lehet odaköszön illemből, de ennyi, vagy még ennyi sem, az is lehet kerülni fog.

Majd írd meg, mi történt.

tegnapelőtt 16:47
 6/32 A kérdező kommentje:
5-ös sajnos tévedsz! Nárcisztikus. A rosszindulatú.
tegnapelőtt 18:41
 7/32 anonim ***** válasza:

Írd meg, mi volt a rendezvényen, meg utána. Akkor kiderül, tévedek-e.

tegnapelőtt 18:44
 8/32 anonim ***** válasza:
6 Ugyan mit vársz olyantól aki imádja ezt a szót: túlgondolod. Ez hasonló lehet mint a te exed kérdező. Amúgy bármi lehet, mert van a személyiségzavar, meg van egy genetika, saját személyiség maradványai, ebből bármi kijöhet, nincsen általános recept. De ha nárci az csak az erőből ért, ha mondjuk sokan vagytok és fél kellemetlenkedni, az biztos hogy semmit se fog azért csinálni hogy téged féltsen.
tegnapelőtt 20:30
 9/32 anonim ***** válasza:
Ilyen volt az exférjem is, pár vonás ráillik innen. Belátástalan gonosz ember (modernül : nárcisztikus pszichopata) eleinte mulatságosnak tűnt ez a viselkedése, ez a “kérj bocsánatot” hogy sose látta be a tévedéseit, ameddig hozzá nem költöztem es élesbe kezdett menni a játék, azaz vérre es a lányom elkezdte ellenem fordítani válás után ami a lányomat majdnem öngyilkosságig vitte, “anyád egy idióta” “ne tarts vele kapcsolatot vagy több pénzt nem adok” stb, nagyon gonosz, bosszúálló ember volt, nem érdekelte a következmeny, csak hogy röhöghessen a markába! A családomat tönkretette, az ilyen ember nagyon veszélyes, mert ahogy kiállsz magadért es felállítod a normális határaid, támadásnak akarja felfogni.
tegnap 05:30
 10/32 anonim ***** válasza:
Ja es azt a reakciót várhatod, hogy ami rosszat tud tenni megteszi, attól függ mennyire adtad ki magad neki, a titkaid, szex után, egyelőre csak mocskolni fog akinek tud, ami túlélhető, de ha mondjuk sikkasztottál es elmondtad neki, akkor szarban vagy
tegnap 05:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!