Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ltiltottam mindenhonnét, és ezek után milyen reakciót várhatok tőle?
Előre leszögezem, soha senkit nem tiltottam le, tehát nagyon nem szokásom. Vázolom hogy az illető (férfi) miket tett:
- meg akart változtatni
- rá akart venni dolgokra, amiket tudta jól, hogy nem akarok
- konfliktus esetén lelépett
- ha normális kiálltam önmagaért, azzal vádolt hogy bántalmazom
- érzelmileg azzal zsarolt, hogy nem fog velem beszélni (ha valamit szóba hoztam, hogy megbántott. Ezt azonnal támadásnak vette.)
- én kérjek bocsánatot, mit képzelek magamról?
- nem beszélt velem, de a közösségi médián titkon lesett
- meguntam a beteges játszmáit, és mindenhonnan letiltottam.
Soha senkit nem tiltottam le, de ez esetben úgy gondolom jól tettem. Ha egy nyilvános rendezvényen találkozom vele véletlenül, milyen reakciót várhatok tőle?
Kezdem azt gondolni, hogy amit felvetettem a #18-as kommentemben, az úgy is van.
Bocsánat, de ezt a verbális/érzelmi bántalmazást komolytalannak tartom. Lehet, ez csak azért van így, mert én hatalmas pofonokat kaptam az élettől - fizikai értelemben is, - így engem ez már nem igazán hat meg, de ennek a jelenségnek a megjelenését a 21. századi társadalom elkényelmesedéséből, elpuhulásából fakadónak tartom, akinek van ideje arra, hogy ilyeneket kitermeljen. Ugyanerről a tőről fakad az incelség is. Mark Manson blogger az egyik könyvében ír az "kék pont effektusról", amiben arról beszél, hogy minél jobban elkényelmesedett egy társadalom, annál érzékenyebb.
Én a 30-as éveimben járok, és sem a 90-es, sem a 2000-es években nem tatlálkoztam egy incellel sem, meg egy "verbálisan/érzelmesen bántalmazott" nővel sem, pedig akkor is voltak sikertelen pasik, meg akkor is voltak megbántott nők. Erősebbek, szívósabbak voltak az emberek, voltak olyan csajok, akikkel pl. MSN-en egymást szívattuk.
Szóval sajnálom, de én egyáltalán nem tudom ezt az egészet komolyan venni. Egyszer volt egyébként egy ilyen barátnőm (akihez hasonlítottalak), egyszer elég is volt. Ha egyszer megnősülök, akkor kemény, erős jellemű csajra van szükségem, vagy minimum olyanokra, akikkel kamaszként randiztam.
De biztos nagyon sokan fognak azonosulni a problémáddal, tekintve, hogy ez most nagy divat a Woke, LMBTQ, incel, meg egyéb ehhez hasonló mozgalmakhoz hasonlóan.
Szia.
18 as magán kívül van, szerinte ezek az első súlyos red flagek ignorálandók, hiszen még nem verte beléd a baltát és lehet nem is fogja.
Meg kell várni, amíg még jobban zsarolhatóvá válsz, még többet megtud rólad, es rúgasson ki, vagy vigye a nőit a házadba, egyelőre csak érzéstelen idióta.
2 ilyen kapcsolatom kezdődött így, hogy a pasik sose vallották be ha tévedtek, es mindig én voltam a hibás és ha tévedtek akkor is, pedig amúgy jófejnek tűntek es jól induló kapcsolatok voltak. Mindkettő rendőrségen végződött zsarolás miatt, stb
Egyébként a 22-es két és fél pipás elég furcsa. Ez is mondjuk pont eléggé hajlamosít a személyiségzavarra: "Lehet, ez csak azért van így, mert én hatalmas pofonokat kaptam az élettől - fizikai értelemben is"
És tényleg hozza a papírformát, pont olyan eszközöket vet be ami erre utal.
Ha elég intelligens vagy hozzá 22-es, egyszer be tudod látni. És hiába próbálsz itt magyarázni, hogy de hát ismersz ilyen meg olyan nőket akik sokkal jobbak (LOL). Pont ezt szokták csinálni. Egy másik ember nem gondol túl dolgokat, max neked nincs kedved követni. A verbális bántalmazás meg hogy a fenébe ne létezne 😂
Majd biztos te fogod megmondani. Kicsit, hm, túlértékeled magad. (látszólag)
Ja, csak a nők esetében a verbális bántalmazás azt jelenti, hogy ha azt mondják neki, hogy "te hülye", és máris összetörik, aztán ha ez többször megtörténik, pszichológusra van szüksége.
Bocs, de én az ilyen snowflake embereket nem tudom komolyan venni.
"A verbális bántalmazás meg hogy a fenébe ne létezne 😂"
Létezik, mert az utóbbi pár évben kitalálták, ahogy mostanra van incelség, LMBTQ, Body Positivity, meg ki tudja milyen libsi mozgalmak még. Ilyen régen nem volt.
Ma olyan vilàgot élünk, ahol a túlsúlyos emberek szemébe sem lehet megmondani, hogy egészségtelenül él, hanem éltetni kell, mert manapság az az a divat, hogy az ember szeresse a hájas testét is, és azt nézik ki, aki nem akar cukorbetegséget kapni.
Egyáltalán nem lep meg, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy amivel 2009-ben még ugratták egymást a fiatalok, ma már "érzelmi bántalmazásként" van számon tartva, az "elkövetőre" meg kb. úgy tekintenek, mintha bankot rabolt volna.
Felőlem mindenki azt gondol, amit akar egyébként, egyáltalán nem érdekel, és az "verbális bántalmazottakat" sem áll szándékomban megváltoztatni, sem bántani stb. De annyira talán emelkedjünk már fel a nagy liberalizmusból, hogy egy embernek sajàt véleménye legyen, és ne nyomják le a torkán a liberális eszméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!