Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy tényleg hiányzom neki, vagy csak sérti a nagy egóját, hogy nem foglalkozom vele?
Tök jól kijöttünk (legalábbis én azt hittem), de volt egy "kirohanása" ahol hozzám vágott dolgokat, pl: szexen kívül neki másra neki nem kellek, ne is áltassam magam ilyenekkel, hogyha ez nekem nem jó, akkor hagyjam őt békén. (Nem is azzal van a baj, hogy nem akar mást, de a stílus nem mindegy)
És én azóta is békén hagyom, de hónapokkal később is folyamatosan vergődik a figyelmemért.
2 én is arra szavazok😅
de nem értem, biztosra tudom, hogy lenne több választása is ilyen összejárogatós "kapcsolatra". Akkor miért nem szakad le arról, akinek ez nem kell?
Jaj kérdező, ne álmodozz, kérlek! Nem szakad ő le másikról se, rólad se, neki ez a motorja, ez hajtja, hogy kergeti a nőket, eljátssza, hogy ő mekkora szabad, ő nem akar semmit komolyan, lehet nem is képes rá, mert fogalma sincs mi az a valódi intimitás, vagy fél tőle, de a női energiák zsigerileg vonzzák, majd amikor esetleg egy nő egészséges módon közelítene hozzá, akkor meg kiosztja hogy nem vagy te olyan fontos, csak dugásra vagy, nyugodjál le.
Ne gondolj bele semmit, hogy komolyan akarna téged. Neki ez úgymond egy szórakozás, ösztön-kielégítés, hogy hajtja a nőket, akit tud. Már megmutatta, milyen jellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!