Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt nekem fel kellene dolgozno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nekem fel kellene dolgoznom? Visszaüthet később, ha nem foglalkozom vele?

Figyelt kérdés

A párommal az utóbbi időben nem volt annyira jó a viszonyunk, mint a kapcsolatunk elején, de ennek ellenére nagyon szerettem, szerelmesnek éreztem magam. 2.5 évig voltunk együtt, majdnem egy hónapja lett vége. Én szakítottam, mert bevallotta, hogy végig hazudott nekem, az egész kapcsolatunk alatt csalt. Annyira ledöbbentett ez az egész, annyira kiábrándultam belőle, hogy csak aznap éreztem fájdalmat, végig csak sírtam. Másnap már nem tudtam miatta szomorkodni, egyszerűen csak gusztustalannak gondoltam őt, egy aljas szemétládának, és azóta úgy vagyok vele, hogy jó, hogy egy ilyen ember többé nem része az életemnek.

Ez vajon így fog maradni? Vagy akár pár hét, hónap múlva beüthet a fájdalom, és lehet, hogy akkor fog összetörni ez az egész engem? Most nekem ezt fel kellene dolgoznom valahogy? Át kell rágnom magam rajta? Nekem olyan hihetetlen az, hogy egy nap után annyira ki tudtam belőle ábrándulni, hogy nem érdekel már és hálás vagyok, amiért kiderült. Ez furcsa, és félek, hogy majd elő fog törni idővel minden. Mégis csak 2.5 évig együtt voltunk, és szerettem...

2021. júl. 18. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8 honappal kesobb utott be, akkor lattam ot ujra a szakitas ota. Kozte ugy voltam mint te.
2021. júl. 18. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék azért az erzesert, amit te érzel. Az én exem rengeteg gusztustalan dolgot tett, mégis sírok utána már hónapok óta. Örülj, élvezd az életet és ne gondolj rá. Reménykedjünk benne, hogy később sem fog beutni. Vagy addigra találsz mást. :)
2021. júl. 18. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, hogy a következő kapcsolatokban fog visszaütni, ahol indokolatlanul bizalmatlan leszel. Arra meg simán rámehet, miközben lehet, hogy jó lenne.
2021. júl. 18. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
*kapcsolatodban
2021. júl. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!