Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akarja elvenni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja elvenni a párom a fiamat, ha eddig is keveset foglalkozott vele?

Figyelt kérdés

Én szültem, én ápoltam, engem műtöttek, én éjszakáztam, én ápoltam, én intéztem mindent körülötte, pelenkáztam, foglalkoztam vele, stb.

Mikor kértem hogy foglalkozzon vele, az esetek többségében azt mondja hogy "jaaaj, nincs kedvem". Most pedig el akarja venni a gyerekem. Nem fogom hagyni, beszámolok ezekről persze a bíróságon is majd. De miért csinálja ezt?????

2023. júl. 15. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívatni akar.
2023. júl. 15. 17:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Az lehet
2023. júl. 15. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sokan bejátszák. Mert tudják, hogy egy dologgal lehet bántani: a gyerekekkel. A többség igazából nem akarja magához venni őket, csak a sértett ego beszél, mert válás van. A bíróságon meg már a váltott elhelyezést se kérik, sőt... (Tisztelet a kivételnek, aki ténylegesen a gyerekkel akar lenni és harcol érte, hogy váltva legyenek, vagy ha olyan a másik akinél rossz helyen lenne, akkor inkább nála)
2023. júl. 15. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szivatás meg hogy ne kelljen gyt fizetni.

Exem is ezt csinálta de nem sikerült. Minden bizonyítékot szedj össze IRASBAN

2023. júl. 15. 18:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek a bíróságon látják ezt, hogy ez esetleg csak szívatás? Gondolom találkoztak már hasonlóval.
2023. júl. 15. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Ugye nem adják olyan könnyen a váltott elhelyezést? Abba belerokkannék.

Egyébként a családja nem a legpéldamutatóbb, és oda vinné mert nincs még saját háza, egyedül meg nehéz egy lakást is fenntartani (szeret a családja másokat ócsárolni, meg káromkodnak is rendesen)

2023. júl. 15. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek kell bizonyíték meg minden hülyeség? Semmi esélye nincs q gyerekre.
2023. júl. 15. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen, hogy nem vihetem el a gyereket az otthonából, menjek csak egyedül ha válni akarok. Addig minimálisan foglalkozott vele mikor olyan hangulata volt, devaz oroszlán részét én csináltam mindennek, ezért is váltunk.

Addig volt ez a fenenagy ragadzkodás, ameddig leesett neki, hogy tényleg válás lesz.

Mikor leültem vele higgadtan beszélni, hogy na akkor költözünk a gyerekkel, de nem akarom megszivatni, legyen e váltott felügyelet vagy mi legyen? A válasz"őőő hát, az szuper lenne, de munka mellett én ezt nem tudom megoldani, majd inkább csak hétvégén hozom el" Ugyanott dolgoztunk ugyanolyan beosztásban 😃

2023. júl. 15. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!