Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire foglalkozol azzal hogy milyen a család?
Figyelt kérdés
Amikor eljegyzésen gondolkodtál mennyire számított hogy milyen a viszonyod a párod családjával?
Oké h nem őket veszed el de bekerülsz a családba.
Zavarna ha teljesen formális lenne a viszony de igazán semmi kontakt nincs mikor hozzájuk mész ill. segíteni se segítenének titeket.
Legalábbis annyira nem mint a te szüleid a bnődet segítik.
2020. szept. 14. 15:04
1/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogyha valakivel eljutok odáig,hogy megkérjem a kezét azt szerelemből teszem és semmilyen külső tényező nem érdekelne.
2020. szept. 14. 15:15
2/6 anonim válasza:
Szerintem fontos, hogy legalább egy semleges kulturált viszony legyen a másik fél családjával. Ettől viszont nem tenném függővé a válaszomat. Amikor eljegyzett a férjem, a sógornőm bunkó módon reagált. Akkor megbántott, de az évek alatt kiismertem őt. Megtudtam, hogy nem velem van baja, problémái vannak és nem mindig sikerül neki a stressz kezelés. Mióta ezt elfogadtam, sokkal jobb a viszonyunk. A többiekkel rendben vagyok, mindig is rendben voltam. Egyikünk rokonságával sem szoros a kapcsolat, mindenki 100 km-es távolságban lakik. Vírusmentes időkben 2-3 havonta szoktunk találkozni egy fél napot mindkét rokonsággal. Az életünkben semmilyen szinten nem vesznek részt. Sem anyagi, sem erkölcsi támogatást nem kapunk egyik részről sem. De ez így volt akkor is, amikor még nem ismertük egymást. Mindketten korán elköltöztünk otthonról, éljük az életünket. Szerintem fontos, hogy elviselhető viszony legyen, de jobb minél nagyobb függetlenségre törekedni, akkor nincs gond.
2020. szept. 14. 15:35
3/6 anonim válasza:
Az én családom elég szörnyű. Rosszul érzem magam amiatt, hogy nem segítenek, nem kapja meg a párom azt amit én az ő szüleitől megkapok (figyelmesség, segítség, kedvesség). Sajnos nem tudok ezzel mit tenni, mert nem utálják, egyszerűen velem sem tudtak soha normálisan viselkedni. Teszem hozzá nem is kérte meg a kezem, pedig már rég együtt vagyunk. Biztosan fél attól, hogy kap a nyakába egy kretén családot, holott nekem pont megnyugvás ha eltávolodhatok tőlük. Nem akarnám, hogy átjöjjenek családi ünnepekre vagy ilyesmi.
Én nem tehetek erről de én iszom meg a levét.
2020. szept. 14. 15:36
4/6 anonim válasza:
Esküvőnkkor még nem foglalkoztam vele. Azóta ezt ezerszer megbántam. Ha lenne legközelebb, akkor azt mondanám, biztos befolyásoló tényező lenne a család is.
Nálunk, és párom testvérénél is volt már terítéken a válás a szüleik miatt.
2020. szept. 14. 16:15
5/6 anonim válasza:
Nekem teljesen más szempontból fontos. Ha arról van szó, hogy nincs kontakt és hogy nem segítenek semmiben, de nem is akadályoznak akkor annál tökéletesebb nincs. Én pont, hogy egy családcentrikus, a családjával nagyon szoros kapcsolatban lévő emberrel soha nem jöttem volna össze, mert képtelen lennék egy olyan kapcsolatban élni, ahol a rokonoknak központi szerepe van az életünkben. A saját rokonaimmal sem tartom a kapcsolatot és irtózom a nagy család gondolatától, nem tudnék hetente vagy akár havonta rokonokhoz járni, a szüleit a sajátaimnak tekinteni, beépülni egy idegen családba, forszírozni a jó viszonyt, segítséget kérni tőlük stb. Nem is szempont, mert olyan emberrel vagyok, aki bár szereti a családját, egy fél világnyira élnek tőlünk, így nagyon ritkák a találkozások és nincs segítségünk tőlük, imádom a helyzetet, sose szeretném másképp.
2020. szept. 14. 16:50
6/6 FoxtrotLidérc válasza:
Nagyon sokat nyom nálam a latban a viszonyunk egymással. Volt már hogy tönkretette a kapcsolatunkat az akkori lány családjával való viszonyunk. Ebből a "buliból" évszázadonként egy is elég. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!