Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ebben a helyzetben mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit kéne tennem szakítás óta? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy exem szakított velem. Békésen válltunk el. Elfogadtam a döntését és ennel lassan 3 hete. Szakításnak hátterében volt egy új fél is. Lényeg hogy két nappal ezelőtt rámírt hogy van nála egy otthagyott dolgom és az az enyém e? Válaszoltam neki hogy enyém , de nincs szükségem rá és megvállhat tőle. Válasza erre az volt hogy nem dobja ki , majd arra a kérdésemre hogy mit tervez vele az volt hogy majd odaadja nekem. Erre annyit reagáltam értetlenségembe hogy rendben és azóta semmi válasz, kérdés és egyéb üzenet sem érkezet. Mi az oka annak hogyha annyira ragaszkodik a tárgy visszaadására hogy tovább semmilyen cselekmény részéről nem történik ? Részemről mint az a fél akivel szakított és egy felesleges, szükségtelen tárgyról van szó így ebbe a formába nem gondolom nekem kell keresnem a továbbiakban. Viszont a további cselekmények hiányát részéről nem értem. Mit gondoltok ezzel kapcsolatban ?

ma 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj mindent annyira képesek túlkombinálni az itt írók. Gondolom kellemetlen érzés neki kidobni - nem, semmi romantikus értelemben, csak hogy mégsem az ő tulajdona -, ezért mondta, hogy majd odaadja. De közben halogat, van jobb dolga, néha ránéz, ide teszi, oda teszi, de mindig inkább csinál valami mást, ami jobban érdekel. Nyilván nem kell keresned a továbbiakban.
ma 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
OMG, majd ha lesz ideje elviszi neked, vagy csak úgy írta. Tényleg miért kell minden sz@rt belemagyarázni?
ma 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal, ez ennyire nem bonyolult. Én sem szívesen dobom ki más cuccait, inkább vissza adom, amikor tudom. Igaz engem erre korán megtanított egy exem. Nálam hagyta egy adidas cipőjét. Szar állapotban volt, fel volt válva a talpa, ki volt lyukadva, ilyen kerti munkákhoz használta, kidobás szélén. Írtam neki szakítás után, hogy kell-e neki, mondta, hogy nem. Majd később random letámadott írásban (gondolom részegen) hogy én a drága cipőjét lenyúltam. Tanulság: okosabb vissza adni.
ma 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Majd ír aminikor oda tudja dobni...most mit írjon rá.

Nem kell túlgondolni mindent.

ma 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem azért írt, hogy legyen egy kifogása, hogy beszélhessen veled. Majd elviszi ha lesz ideje vagy nem. Na kattogj a semmin.
ma 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el a cuccért, vagy add írásba, hogy nem kell neked az a bizonyos dolog, így nem lesz később számonkérhető.
ma 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy TE nem vagy képes túllépni rajta, különben sz**arnál az egészre.
ma 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!