Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után úgy néz ki hogy terhes vagyok. Mit gondoltok mi a helyes döntés ebben a helyzetben?
Mindenképp beszélni a volt pároddal!
Aztán majd Ti ketten eldöntitek, hogy mi a helyes!!! Nem nekünk kell, nem a mi életünk és nem is csak a Te felelősséged, ha megtartod hanem a másiké is!
Ennyi info alapjan…
Hany eves vagy, akarsz-e egyedul gyereket nevelni es megvannak-e a korulmenyek. Ez a kerdes. Ha fiatal vagy es nincs mar egy kiepitett eleted, akkor hulyeseg megtartani.
Szakítás????
Milyen viszonyban voltatok? Csak együtt voltatok vagy házasság is volt?
Az logikus, hogy vele kell asszertíven megbeszélni.
Számolj azzal, hogy ha nem vagytok házasok, lehet, semmit nem kapsz majd a gyerek után, hisz nem vagy rá jogosult. Ezt fel tudod vállalni? Vagy milyen kontaktot szeretnél az apának a gyerek felé?
Biztos ő az apja? Tudom, nehéz kérdés, de láttam már karón varjút...
Hát ezt főleg neked kell tudni, de azért az apának is. Ez jó, hogy megbeszéled vele. A végső döntésen pedig te gondolkodj el, meg amúgy is te ismered a körülményeket. Ebből lehet még békülés is.
Mondjuk ha nem lenne békülés, én akkor se kapartatnám ki a gyerekem.
1. Beszélsz az apával.
2. Ha szeretné legalább az egyikőtök felnevelni, akkor kihordod (tudom, a te tested, de én kihordanám a babát, ha az exem vállalja egyedül, hiszen az ő gyereke is). Ha nem szeretnétek és nem ellenkezik az elveitekkel, akkor elveteted. Vagy átgondolhatod az egyéb opciókat, pl örökbeadás.
/Nő vagyok és támogatom hogy legyen mindenkinek joga dönteni az abortuszról, ennek ellenére nekem nem menne./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!