Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pár hónapja szakított velem az exem 5 év után és nem igazán tudom kiheverni ráadásul otthonról is el kellett költöznöm és egyedül lakom albérletben. Volt egy srác akivel 2x taliztam de megijedtem mert voltak olyan dolgok a sráccal amik az exemre is igazak és rögtön az jutott eszembe hogy nem akarok úgy járni mint az exemmel. Lelkileg sem vagyok valami jól és van amikor képes vagyok random sírni vagy vitatkozni családtaggal/baráttal pont amiatt hogy nem bírtam kiheverni az exemet. Úgy érzem az exem átvert és becsapott. Meg azt is érzem hogy nem tudom mit kezdjek az életemmel és hogyan tovább. Kicsit azt is érzem hogy nincs értelme az életemnek. Mit csinálnátok ebben a helyzetben?2023. júl. 28. 15:09
1/6 anonim válasza:
Heverd ki teljesen foglald le magad, ha van rá pénzed, kedved jó ötlet a pszichológus is.
2/6 anonim válasza:
Én is így vagyok, minden este gondolok rá, hiányzik. Már csak a fájdalom maradt de ezek a veszteségek tesznek azzá akik vagyunk. Nincsen megoldás:(
3/6 anonim válasza:
"Úgy érzem az exem átvert és becsapott" a gyász 2. szakaszában vagy, a harag szakaszban, legalábbis ezt szűröm le. Egyébként én is most megyek keresztül egy szakításon, a legjobb amit tehetsz az a no contact. Ez idő alatt rajön, hogy mégis te kellesz neki, ha pedig esetleg nem így lesz, addigra el is felejted.
4/6 anonim válasza:
Ami volt az elmult! Kàr keseredni rajta!
5/6 anonim válasza:
Lépj tovább. Csináld amit szeretsz, és idővel megfog térülni minden.
6/6 anonim válasza:
"Úgy érzem az exem átvert és becsapott."
Akkor biztos, hogy olyan is volt a dologban.
Ne sajnáld. Ami nem megy és nem jó, azt kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!