Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi ez az érzés? Mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire gyakori helyzet másoknál.

Szakított velem az exem pár hónapja. Nagyon-nagyon magam alatt voltam, tényleg szenvedés volt minden nap. Folyton rá gondoltam, sírtam, reménykedtem, hogy ő is velem álmodik meg ilyenek. Aztán tudatosan elkezdtem feldolgozni a dolgot de még mindig fáj.

Aztán a semmiből rám írt. Örültem is meg nem is. Elmondta őszintén, hogy hiányzom neki, beszéljük meg. És valamiért már nem érdekel. De közben mielőtt rám írt, tényleg minden gondolatom ő volt. És mintha azzal, hogy bevallotta hogy megbánta, mintha elégtételt nyertem volna, és már nem izgat.

De közben nem merem elutasítani!! :D mert előttem van a kép hogy a nagy szívfájdalmamban sírok, és hogy na itt az alkalom amire vártam, végre.. Remélem érthető amit mondok. Nem tudom hogy fogadjam-e el az "ajánlatát". Aki látott volna engem az elmúlt hetekben, sőt napokban hogy milyen állapotban voltam az most azt mondaná hogy végre.. De közben meg már nem érdekel mit ír, nem érzem őszintének ha kérdezi milyen volt a napom, mert csengenek közben a füleimben a bántó szavai. Borzalmas most ez a kettős érzés mert a mai énem elküldené a francba, de a TEGNAPI énem meg örömtáncot járna. Bocsánat ha gyerekesnek tűnök, de eléggé komolyan éltem meg a veszteséget is, meg most a közömbösséget is. Félnék megint "visszaesni", de közben meg lehet ettől lennék boldog. Huu nagyon idegtépő helyzet. Már csak azért is mert 10 éves kapcsolatról van szó ami volt már fent is, lent is. Ráadásul nekem az első.

Megérne azért ez egy találkozót? Lehet az segítene? Vagy örülnöm kéne, hogy végre nem fáj, mert elindultam a továbblépés útján, és jobb ha nem is látom? De nem fogom megbánni ha holnap megint elkezd hiányozni? Vagy ki kéne használnom ezt az esélyt amiről eddig hónapokig csak álmodni mertem és szerezzem vissza? De akkor miért nem érzem hogy most boldog vagyok? Vagy azt majd fokozatosan érezném mert most még sértett vagyok?

Azt hiszem ez jelenti a se-veled se nélküled kapcsolatot, amit egy dalban hallani még vicces, de megélni nagyon nem az, sőt... :D

Tudom hogy nem vagytok pszichológusok, bár sokáig ecseteltem a bajom de inkább saját tapasztalat érdekelne jobban egy ilyen döntésről. Esetleg környezetben volt-e ilyesmi, megbánták, nem bánták meg?

24/L

2022. jan. 13. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szakítás sokkja alatt csak a jó volt az eszedben. Aztán mikor megjelent, akkor tudatosultak benned a valós problémáitok. Ami miatt eljutottatok a szakításig.
2022. jan. 13. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Először is nem, nem vagy gyerekes egyáltalán. Ez bizony így megy, ha szakításra kerül a sor.

Amit fontos tisztázni: elkezdted már feldolgozni a kapcsolat végét. Legalábbis a gyász folyamatáig eljutottál, eztàn jönne a beletörődés. Kb egy folyamatábrát képzelj el.

Szenvedés/fájdalom -> gyász-> reménykedés -> beletörődés -> elengedés -> felszabadulás

Nálam ilyen volt a sorrend. Te a remenykedés és a beletörődés részben járhattál, ám,mielőtt felszabadulhattál volna, rád rontott. Tudom, biztosan tudom, hogy pokoliak voltak számodra ezek a napok, de egy dologra biztos rájöttél. Az exed népkül is lehet élni. És tudsz is.

Azt pedig ne engedd meg, hogy játszadozzon veled. Megbànta? Sz/r ügy. Leesett neki, mit vesztett, és meg is érdemli! Én nem marcangolnám és aláznám magam azzal, hogy visszamegyek hozzá. Onnantól semmi sem ugyanolyan. Hidd el. Tartsd magad többre, ő meg nyugodtan szenvedjen a hiányodtól.

2022. jan. 13. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem lehet hogy ez durvának hangzik de én pont ugyan ebben vagyok

Az én párom 10000% hogy megfogja bánni hogy eldobott és nagyon rosszul érzem most magam, de megfogattam csak akkor engedem vissza ha eljön velem párterápiára ahol külső fél is hallja konfliktusokat és úgy megbeszéljük/eldöntjük van e értelme mert én is szeretem és reménykedek viszont ha irni fog... hát nem tudom azok utan hogy inkabb a sikert és a munkát választotta... meg gonodlom 2x is bármennyire fáj és bármennyire egyedül is vagyok most

viszont ez egy jó ok lenne próbára tenni őt, ha eljön terápiára akkor esélyünk van megoldani.

Viszont ha te nem szereted az ilyet, akkor csak ülj le meditalj picit gondold at a dolgokat és beszélj vele erről, nyilvan ő mondani fogja hogy akarja és hogy megváltozik stb stb de megkell izzasztanod hiszena bizalom nem épülhet csak úgy újra. Találj ki valami normalisabb próbatételt vagy nem tudom ami alapján eltudod dönteni van e értelme :D

kicsit lehet beteges de mivan ha elszalasztod ?! érted...

Viszont ha arra jutsz hogy nem akarod akkor azt is beszéld meg vele tisztán érthetően mondd el neki mit miert hogy akarsz a te korlataidon belül és zárd le!

2022. jan. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!