Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
A párom (45) felvetette hogy nyitott kapcsolatot szeretne. Még nem beszéltünk róla de teljesen meglepett ezzel a mellékesen oda vetett mondattal. 15 éve vagyunk együtt, szerintem jó az életünk. Nem tudom mit gondoljak, tegyek most?
Tud valaki valami tanácsot adni? Ha ebben a helyzetben voltal te mit tettél?
Minden segítséget köszönök.
43N
Amúgy tipikusan csak félre akar dgni, arra nem gondol, hogy te is szetetnél majd.
Például a szabályokról beszéltetek? Gondolom, nem.
Ő csak simán csajozgatni akar melletted, a nyitott kapcsolat nem ez.
1. Nem beszéltünk erről még. Nem volt alkalom. De nem tudom, össze vagyok zavarodva.
2. Nem vágyom másra, nekem ő elég. Szexben is imádom, jó vele és szerintem neki is. Heti 2-3x. Megunt volna?
3. Nem fogok ennyi időt kivágni. Szeretem.
Neki már megvan(nak) a jelölt(ek), csak legálisan akarja csinálni.
Hidd el, a végén még ő fogja jó fejnek beállítani magát, hogy előre szólt és felajánlotta a nyitott kapcsolat lehetőségét.
Én elgondolkodnék, hogy akarom-e ezt így tovább.. Ha nemet mondasz, félremegy majd úgyis.
Esetleg keress te is magadnak valakit, ha bírja a gyomrod az ilyesmit.
"15 éve vagyunk együtt, szerintem jó az életünk" - Sajnálom, ezt csak te gondolod így kettőtök közül.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!