Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Ezt sehogy, nektek a tavkapcsolat nem jött össze.
Ő nem írt ki tudja miért, te bosszúból azt tetted, viták stb.
Ahelyett, hogy megbeszéltétek volna, hogy ez így nem jó és változtatni kellene.
Egyébként ha vissza könyörgöd magad, ergo megalazod magad meg jobban és összejottok előbb mint utóbb ezek a gondok feltörnek mint a gejzír, mert nem vagytok képesek kommunikálni, többet ér nektek a saját egótok, büszkeség, mint maga a kapcsolat vagy a másik.
Pedig ha valakit szeretek, akkor ő a legfontosabb és bár nem tudom, hogy miért nem írt neked napokig arra saccolok, hogy el volt nélküled, nem igazán hiányoztál neki, mert valljuk be, ha szerelmes vagyok, akkor nem 3 nap múlva írok a páromnak.
Továbbá, ahogy te visdzafizetted a kölcsönt csak több feszültséget generált (jogosan vagy nem mindegy), ő hiusagbol kiakadt, úgymond visszanyalt a fagyi és a veszekedések ide vezettek.
Tudod mi lehet még a jövőben ha netán kibekultok?
Fokozom, oké?
Nem csak leszar egy idő után, hanem más személyekkel tölti el az idejét, mármint félrelép (ha ezen már nincs túl, mert lehetséges magyarázat, hogy ezért nem írt napokig).
Tanácsom ne akarj te rendbe hozni semmit, szakítottál vele és nem akarlak elkeseriteni, de opció megint, hogy szexel, elvégre szabad ember (de szerintem eddig is annak gondolta magát és gondolkodás nélkül belemerult a szinglik életébe)!
Egy ideig légy egyedül és ha kiheverted ezt a személyt ismerkedj más alanyokkal! :)
Ezt csináld mindenképp :)
Csak egy opció volt, de akkor is rá írok a paromra, hogy:
"Szerelmem, hiányoztál, sok a tanulnivaló, de akkor is gondolok rád!Ne haragudj, hogy nem írtam tegnap, kész káosz volt a tegnapi nap." pl.
Nem nagy dolog ilyesmit írni 2. nap, ha az első nap kifekudtem fáradság miatt szerintem...
Na látod, ha ennyire akarod újra kezdeni hajrá, de amit írtam-"jósoltam" lehetséges.
Ha mondjuk képesek vagytok változni, főleg ő akkor rosszul láttam a jövőt.
Rajtatok múlik...
Szia.
Nő vagyok. Kettő esetben csináltam ilyet 21 évesen.
Első: “büntetem a másikat” itt nálad a költözést bünteti (ami nem szép dolog hiszen te a jövőtökért teszed !!)
Második; sajnos megcsalt, van más neki.. főleg, hogy ilyen könnyedén elengedi a dolgot.
Sajnálom nagyon .. te egy jobb nőt érdemelsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!