Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, nagyon jol megvoltunk addig amíg elkellet költözzek munka miatt. Ő sírt hogy ne menjek de legbelül megértette és mondta is hogy mennyek inkább ha ez az álom munkam. Na és itt kezdődtek a problémák, az elején minden renben volt 200km távolságra voltunk 2 hetenten talalkoztunk 3-4 napra egyszer én mentem egyszer ő. Sokat beszéltünk video chat stb.. aztan ebből egyre kevesebb lett és kevesebb sokszor nem volt elérhető valamikor felhivtam vagy irtam neki, 3 nap múlva válaszolt. Én teljesen megértem ha valaki elfoglalt de akkor jelezze valamivel hogy most nem jo majd holnap beszélünk tehat egyaltalan nem tudtam miért nem elérhető. Ebből sok vitank volt egyik ilyen eset után megelégeltem és ugyan ezt csinaltam mint ő, tehat amikor hivott vagy irt 3 nap mulva valaszoltam és ő ezt ugy vette le hogy én most szakitottam vele és el akart felejteni és most ezt neki fel kell dolgozni mert azt hitte vége. Majd utana tolem kérdezi hogy mi értelme igy a kapcsolatunknak, nem tudja hogy folytatni akarja... De ezt igy mindet hirtelen. Az mondja nincs ertelme mert eltavoldotunk egymastol holott ő nem ir vissza ő nem hiv sokszor 3 vagy 4 het mulva jott hozzam. Én mentem volna többször is de most neki nem jo. Pont hogy ő távolodott el tőlem. Es ez odaig fajult mert egyfolytába felhozta hogy ő most nem tudja mit csinaljon velem kiabálva, döhösen szakitottam vele amit persze megbántam mert nagyon dühös voltam az indulatok beszeltek belőlem. És most probálnám megbeszélni vele vagy normálisan lezárni hogy ne ilyen csunyán érjen véget, de nem veszi fel a telefont. Én 28F ő pedig 21L. Viszont az tény hogy én is hibás vagyok, elköltöztem és nem tudtuk mikor költözunk ossze ujra...nem lehetet látni a véget a távkapcsolatnak sajnos :(2022. dec. 17. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!