Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg később zuhannak meg szakítás után?
Vajon mikor jön el az az idő, amikor az emberek többsége sebességbe teszi az agyát, mielőtt hülyeséget kérdez?
És vajon megélem még azt, hogy az emberek végre felfogják, hogy az egyes embereknek saját személyiségük van, ezáltal nem lehet sablonos állításokat rájuk húzni?
Hát elvileg ja. Gyakorlatilag a legtöbb exem soha nem zuhant meg :D Mert mire megzuhanhattak volna már volt nekik más, vagy mert sose szerettek. Egy exem van, akivel egy év után mentünk szét, én még próbálkoztam nála párszor, de mondta, hogy ő 5 nap után továbblépett. Aztán teltek múltak az évek, mindkettőnknek voltak kapcsolatai, majd ő rájött, hogy én voltam a legnormálisabb, írt is, csak hát akkor én már a férjemmel voltam, úgyhogy cseszhette :D Illetve még egy olyan exem volt, akivel én szakítottam két év után és nagyon rosszul viselte, de ez is egy hónapig tartott, utána már jól volt, legalább is egy hónapig írogatott még, majd aztán semmi, sőt egyszer én írtam neki szülinapján, amire vissza sem írt.
Én mindnél megzuhantam és ha valakin túlléptem fél év alatt akkor megköszöntem az univerzumnak, hogy csak eddig szivatott, de a férfiak tényleg pár napig szomorkodnak max, utána tökéletes életük lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!