Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak tényleg később zuhanna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tényleg később zuhannak meg szakítás után?

Figyelt kérdés
Azt mondják a nők hajlamosak az első hetekben nagyon megzuhanni, a férfiaknál ez kesőbb csapódik le. Ha igaz, mennyivel később nagy átlagban?

ma 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden ember és szakítás más és más. Nem mindegy, hogy hirtelen döntés volt vagy volt valami és hetei voltak felkészülni a szakításra.
ma 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Most amit mondani fogok, az egybáltalánosítás, nem állítom, hogy minden férfira igaz. Az én gondolatom az, hogy a férfiak sokszor hirtelen haragú típusok, gyakrabban döntenek hirtelen felindulásból. Szakítanak, aztán játszák a fejüket (vagy velük szakítanak, az meg az egónak fáj), hogy most aztán mennek és minden nőt “megszereznek”. Aztán pofán csapja őket a valóság, hogy hoppá, ez nem olyan egyszerű, mint gondolták. És ekkor bánják meg igazán a szakítást, és megpróbálnak visszalépni, vagy pedig itt néznek szembe a kapcsolat elgyászolásával. A nőknél meg ez erősebb érzemi sokk, ami azonnal lecsapódik, azonnal megviseli őket, és azonnal elkezdődik a gyászolás. És mire rendbe jönnek, a férfiak addigra rogynak meg. De mint mondtam, ez nem mindenkinél van így. És sokmindentől is függ, milyen komoly volt a kapcsolat, miért lett vége, ki szakított stb.
ma 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Vajon mikor jön el az az idő, amikor az emberek többsége sebességbe teszi az agyát, mielőtt hülyeséget kérdez?

És vajon megélem még azt, hogy az emberek végre felfogják, hogy az egyes embereknek saját személyiségük van, ezáltal nem lehet sablonos állításokat rájuk húzni?

ma 12:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Közös megegyezés volt, de én vetettem fel, nekem az első 2 hónap volt kegyetlen de már túl vagyok rajta, nemtudom nála ez hogy működik, csak olvasgattam hogy a férfiaknál később jön hogy szembesülnek, az elején terelik a gondolataikat meg erősek maradnak aztán kesőbb csapódik le
ma 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Semleges sablonokat nem lehet minden emberre ráhúzni, ez igaz. De egy átlagot lehet mondani, ami az esetek többségében stimmelni fog. Pl a legtöbben szeretik a pizzát, de lesznek, akik nem.
ma 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!