Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak szakitas utan ti is allandoan agyaltok?
Hol siklott el, milett volna ha, buntudat, frusztracio, harag, szar voltam, nem kellek mar neki, hulye voltam, stb
En agyalok de nem azert mert visszacsinalnam csak 1 kudarc az eletembe es allandoan porog az agyam, mindennap ezen temazok magamba
Hát tapasztalatom szerint a férfiak még aznap túllépnek vagy legkésőbb másnap. Egyszer volt csak dolgom kapcsolat függő férfival, neki mondjuk kellett egy hónap, mire tovább lépett rajtam.
Bezzeg mi nők egy év után is még rosszul tudunk lenni...
7# De mutattam, nem kicsit mert nekem fontos volt, és képtelen voltam megjátszani h nem érdekel. Ő volt számomra a tökéletes sőt több mint amiről valaha álmodtam. Már mint ismerősök, vagy olyanok akikkel utána randiztál? Fasza lehetett, sajnálom.
Eggyezzünk ki abban, hogy nem férfi vagy nő specifikusan akik hamar túl lépnek hanem egy bizonyos ember típus míg mi akik meg nem tudunk olyan könnyen sőt belerokkanunk meg megint egy másik. És van mindkettőnél mindegyikből bőven.
Jobbulást, erőt és jobb szerencsét kívánok a továbbiakban.
Köszi rendes vagy én is jobbulást kívánok neked :)
Egyébként olyanok mondták főleg, akikkel ismerkedtem, meg egyszer egy férfi haverom, amikor egy hét után mondtam neki, hogy szarul vagyok, ő meg értetlenkedett, hogy nem érti, mit vagyok még ezen ki. Egy másikkal meg megbeszéltem, hogy az akkori kapcsolatom milyen rossz, szakítani fogok, de jó sokáig fog tartani továbblépni. Azt mondta, ugyan már, pár nap lesz az egész. Velem egyidőben szakított kb a barátnőjével és két hét után már mesélte, hogy teljesen túl van rajta és sokat beszélnek, jó barátok maradtak. Ez nekem nagyon fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!