Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ferfiak szakitas utan ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak szakitas utan ti is allandoan agyaltok?

Figyelt kérdés

Hol siklott el, milett volna ha, buntudat, frusztracio, harag, szar voltam, nem kellek mar neki, hulye voltam, stb

En agyalok de nem azert mert visszacsinalnam csak 1 kudarc az eletembe es allandoan porog az agyam, mindennap ezen temazok magamba

nov. 16. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
ez csak egy bizonyos csoportra igaz, de igen mi is sokaaat
nov. 16. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Persze, férfikén is vannak érzelmeim.
nov. 16. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
férfiként*
nov. 16. 20:25
 4/14 A kérdező kommentje:
De akkor is agyaltok ha mar nem akarjatok visszamenni hozza?
nov. 16. 20:33
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Hát tapasztalatom szerint a férfiak még aznap túllépnek vagy legkésőbb másnap. Egyszer volt csak dolgom kapcsolat függő férfival, neki mondjuk kellett egy hónap, mire tovább lépett rajtam.

Bezzeg mi nők egy év után is még rosszul tudunk lenni...

nov. 16. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
5# jaaa mond ezt az exemnek aki másnap már más pasinal lakott és harmadnap már dugtak... de hogy tönkre tettem mert 1napig nem tudott vele lefeküdni... úgy h 1hete ismerte. Úgy sajnáltam gondolhatod én meg csak 3éve magamba vagyok roskadva jó dolgomban. Inkább a nők azok akik szerszámról szerszámra ugrálnak ott ahol többet csurran cseppen h kitöltsétek a tátongó űrt.
nov. 16. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
#6 Szerintem a te exed a kivétel. De gondolom te se mutattad neki, hogy szenvedsz, úgyhogy simán hiheti azt, hogy te is túl vagy rajta. Egyébként velem nem egyszer közölték férfiak, hogy valami baj van velem, ha nem lépek túl max pár hét alatt...
nov. 16. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

7# De mutattam, nem kicsit mert nekem fontos volt, és képtelen voltam megjátszani h nem érdekel. Ő volt számomra a tökéletes sőt több mint amiről valaha álmodtam. Már mint ismerősök, vagy olyanok akikkel utána randiztál? Fasza lehetett, sajnálom.

Eggyezzünk ki abban, hogy nem férfi vagy nő specifikusan akik hamar túl lépnek hanem egy bizonyos ember típus míg mi akik meg nem tudunk olyan könnyen sőt belerokkanunk meg megint egy másik. És van mindkettőnél mindegyikből bőven.

Jobbulást, erőt és jobb szerencsét kívánok a továbbiakban.

nov. 16. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszi rendes vagy én is jobbulást kívánok neked :)

Egyébként olyanok mondták főleg, akikkel ismerkedtem, meg egyszer egy férfi haverom, amikor egy hét után mondtam neki, hogy szarul vagyok, ő meg értetlenkedett, hogy nem érti, mit vagyok még ezen ki. Egy másikkal meg megbeszéltem, hogy az akkori kapcsolatom milyen rossz, szakítani fogok, de jó sokáig fog tartani továbblépni. Azt mondta, ugyan már, pár nap lesz az egész. Velem egyidőben szakított kb a barátnőjével és két hét után már mesélte, hogy teljesen túl van rajta és sokat beszélnek, jó barátok maradtak. Ez nekem nagyon fura...

nov. 16. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez nem nem-függő, hanem személyiség. Férfiak és nők is ugyanúgy "gyászolhatnak" egy kapcsolatot sokáig, vagy ugyanúgy túl is léphetnek hamar.
nov. 17. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!