Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás óta egyszerűen nem lehet vele kommunikálni, megsértődik mindenen, állandóan ideges és nem jutunk egyről a kettőre , mi ez vele ?
Szakítottunk , mert rettentő stresszes időszak volt mind a kettőnknek , és néha nem úgy szóltunk egymáshoz , ahogy az illett volna ! A szakítást én kezdeményeztem , de ő mondta ki,miközben én itthon voltam anyuéknàl!
Együtt laktunk nála Pesten , azóta eltelt négy hét es egyszerűen nem lehet vele kommunikálni ! Ha írok azt írja ne írjak neki, aztán ha a bútorok , ott maradt dolgaim miatt írok , akkor sem válaszol, mérges , haragszik, minden parasztnak elmond,elküldte utánam a ruhàim, de a többit nem , ha írok neki vagy nem ír , vagy azt írja nem akar levelezni velem,ha leírom szeretem ne legyen ilyen akkor is haraggal , dühösen ír valamit !
A múlt héten anyukája kórházba került , napokon át irt , támogattam , beszéltünk !
Rá két napra írtam,annak is megint káosz lett a vége! Oda menni nem merek, nincs kulcsom , nem tudom beenged-e..en nem akarok rendőrséggel oda menni ,es igazából nagyon kérlek benneteket , aki tudja, vagy érti mi ez a viselkedés , az kérem írja le ,ne azt írja mekkora paraszt es menjek oda rendőrökkel !
Ha írtam neki oda megyek elhozni a cuccom akkor azt mondta akkor o elmegy otthonról , nem ellenem hanem a helyzet ellen így védekezik,ne számítsak arra hogy akkor beszélni fogunk !
Én szeretem őt es csak azt szeretném tudni mi ez nála ,hogyan tudnám jól kezelni , egy nagyon kedves visszafogott lány vagyok,nem stílusom a bunkosag a rendőrség , de ezt már tényleg nem tudom hova tenni !
Sosem voltam ilyen helyzetben , nem tudom mit kellene tenni !
Néhány nem neki szánt ingerültebb beszólás miatt,amit o is elkövetett irányomba ,de mégsem bánok ezek után sem így vele!
Mar rég túl lennénk mindenen, ha nem ilyen hisztis büszke sértődött gyerek lenne !Nekem úgy tűnik nem is akarja igazából lezárni ,vagy én nem tudom,passz!
A kettes válasszal kell egyetértenem!
Mi az hogy szarja le amit csinál !?
Ezt nem lehet leszarni !
Hasonló helyzetben voltam , nekem a a barátnőm csinálta ezt, és végül kiderült ,hogy pontosan azért tette,amit a kettes irt ! Körülbelül egy hónapig tartott ez nála, végül az vált be , hogy kb.kettő hétig nem kerestem ,aztán annyit írtam szia hogy vagy ! Aznap találkoztunk , megbeszéltük a dolgot ,elmondta , hogy a fájdalom miatt tette és mer nem tudta eldönteni akarja-e vagy sem ! És mikor eltűntem , nagyon megijedt , hogy örökre elveszít !
Azóta is egy pár vagyunk, nektek is ezt kívánom!
Lehet egy kis csend nektek is jót tenne !
Főleg irod stresszes időszak volt !
Ha nem olyan fontosak a cuccaid ,akkor ezt tudom tanácsolni , egy ideig ne keresd !
A csávó viselkedése nem normális , de én ezt úgy látom, hogy Ő valóban nem tudja nem akarja lezárni !
Ha én szakítok, de ott vannak a nő cuccai , akkor vagy összepakolom és elviszem neki, vagy pedig megmondom minél előbb jöjjön és takarodjon az életemből ! Nem pedig szarakodok hetekig , meg ha ide jössz akkor én elmegyek ! Persze elmegy mer ha meglát akkor úgyis neked esne és újra szerelem lesz ! Itt anyukám az ész van a szív ellen ! És ahogy nézem a szív fog nyerni !
Csak kérdés , hogy mikor !
Ez eltart még egy darabig !
Fura …az ésszerű válaszokat lepontozzátok, de a trágár nagyképű bunkó stílusú válaszok fel vannak pontozva! Ez már a sokadik szakító kérdés , ahol ezt látom!
Mi értelme ennek ?
A mai emberek csak letiltani , leszarni tudnak ?
Eszetekbe sem jut megmenteni a kapcsolatot ?
Mi akkor már vagy 20 éve nem lennénk házasok ! Még jó , hogy nem ide jöttem tanácsot kérni !
6: nála maradt a kulcs , mert úgy volt , hogy jön ide utánam , és kellett volna a szomszédnak az én kulcsom , addig ő ment volna a kutyát etetni !
Nem hiszem , hogy szakítás után nem kell beszélni , főleg így , hogy mindenem ott van nála!
De néhány segítő kommentnek hála kezd körvonalazódni a dolog !
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat !
Hm, vagy nem akar igazából szakítani, vagy az agyán jössz ki. Írd meg neki hogy akkor küldje el postán, vagy menj el családtaggal oda és hozd el a cuccaid.
Semmiképp ne kezdd el vele újra, mert hogyha szeret, akkor nem sérteget sem kapcsolat alatt, sem utólag. Gyerekes, éretlen, tiszteletlen kisfiú, akármennyire szereted engedd el, mert ráfogsz fázni.
Indulj ki abból, hogy bár te utalgattál arra hogy nem jó a kapcsolat, hogy legyen vége te nem mondtad ki, de ő simán megtette. És most azért hisztizik, mert nem visszakönyörgöd magad, hanem a cuccok érdekelnek. Ebben más nincs. Anyukája míg beteg volt jó voltál, de most már nem, mert valójában csak kihasznál és ki is használna, ha engednél az érzéseidnek, ha vissza kulllognál. Tartsd észben, hogy ő nem szeret, csak így maradhatsz erős. A dolgok átvétele után töröld ki az életedből örökre, jobban jársz hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!