Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás óta egyszerűen nem lehet vele kommunikálni, megsértődik mindenen, állandóan ideges és nem jutunk egyről a kettőre , mi ez vele ?
Szakítottunk , mert rettentő stresszes időszak volt mind a kettőnknek , és néha nem úgy szóltunk egymáshoz , ahogy az illett volna ! A szakítást én kezdeményeztem , de ő mondta ki,miközben én itthon voltam anyuéknàl!
Együtt laktunk nála Pesten , azóta eltelt négy hét es egyszerűen nem lehet vele kommunikálni ! Ha írok azt írja ne írjak neki, aztán ha a bútorok , ott maradt dolgaim miatt írok , akkor sem válaszol, mérges , haragszik, minden parasztnak elmond,elküldte utánam a ruhàim, de a többit nem , ha írok neki vagy nem ír , vagy azt írja nem akar levelezni velem,ha leírom szeretem ne legyen ilyen akkor is haraggal , dühösen ír valamit !
A múlt héten anyukája kórházba került , napokon át irt , támogattam , beszéltünk !
Rá két napra írtam,annak is megint káosz lett a vége! Oda menni nem merek, nincs kulcsom , nem tudom beenged-e..en nem akarok rendőrséggel oda menni ,es igazából nagyon kérlek benneteket , aki tudja, vagy érti mi ez a viselkedés , az kérem írja le ,ne azt írja mekkora paraszt es menjek oda rendőrökkel !
Ha írtam neki oda megyek elhozni a cuccom akkor azt mondta akkor o elmegy otthonról , nem ellenem hanem a helyzet ellen így védekezik,ne számítsak arra hogy akkor beszélni fogunk !
Én szeretem őt es csak azt szeretném tudni mi ez nála ,hogyan tudnám jól kezelni , egy nagyon kedves visszafogott lány vagyok,nem stílusom a bunkosag a rendőrség , de ezt már tényleg nem tudom hova tenni !
Sosem voltam ilyen helyzetben , nem tudom mit kellene tenni !
Néhány nem neki szánt ingerültebb beszólás miatt,amit o is elkövetett irányomba ,de mégsem bánok ezek után sem így vele!
Mar rég túl lennénk mindenen, ha nem ilyen hisztis büszke sértődött gyerek lenne !Nekem úgy tűnik nem is akarja igazából lezárni ,vagy én nem tudom,passz!
10: ma volt az első alkalom, hogy azt írtam neki , hogy szeretném , ha leírná , hogy van-e még esély , hogy legyen köztünk valami ! Ha nem , akkor írja meg, és én soha többé nem fogom keresni,még a cuccaim miatt sem !
Semmit nem regalt rá ….
Nagyon igazad van, reálisan bele gondolva , én akármilyen mérges vagyok bárkire is , sosem sértegetem!
Bár nekem mindenki azt módjai , hogy túl jó vagyok erre a világra!
Ezért is nehéz az egész és vagyok ennyire tanácstalan ,mert számomra ha vége egy kapcsolatnak , akkor annak vége és pont !
Nem pedig amikor a párom 260 km-re van tőlem , akkor írom meg üzenetben , hogy vége !
Ez nekem nem szakítás !
Álljon elém és így mondja !
Könnyű üzenetben bármit is írni ,miközben személyesen valószínűbb ,hogy semmi ilyet nem merne mondani !
Egy idióta a csávó,ettől jobb is hogy megszabadultál.
Olyan paraszt hapsit se láttam még,aki bent dohányzik..
Ne írj neki semmit,menj el a cuccaidért,vagy küldj inkább el valakit értük aztán hagyd a francba!
Köszönöm szépen , így fogok tenni !
Örülök, hogy felnyitottàtok a szemem !
Akivel szakítok, az onnantól kezdve idegen, ilyen egyszerű.
Ha 2, ha 12 év van mögöttünk, ugyanis nem egyik reggel keltem úgy, hogy szakítok, hanem komoly mérlegelés áll mögötte, szóval már kb. elengedtem.
És igen, nem érdekel a dolog sem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!