Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal , mert az utóbbi időben állandóan dolgozott , és emiatt nagyon ingerült volt, rajtam vezette le . Azóta nem akar beszélni velem, ha írok azt írja kérlek ne írj nekem,nem akar semmiről beszélni, miért teszi ezt?
Semmit nem tudok megbeszélni vele, annyit irt hogy neki ez a védekezés a helyzettel szemben és nagyon nehéz neki !
Nem tudom mit tegyek, hagyjam békén és lehet esély még arra hogy lesz valami ?
Soha nem volt gondunk , csak január óta mióta éjjel nappal dolgozik nagyon hülye , kiabàl és érzékeny , mindenen megsértődik és ő szakított mert többször rá szóltam a viselkedése miatt !
Szeretem őt, de nem értem ezt a teljes bezárkózást! Félig ott éltem már náluk,azt mondta ha kellenek a dolgaim beszéljek az apjával majd az beenged de ő elmegy otthonról , mert nem akar beszélni velem !
Nem értem az egészet , pasik, valaki árulja már el miért csinálja egy 47 éves felnőtt ember ezt ?!
Ha éjjel-nappal dolgozik, akkor a partnernek annyi dolga van, hogy támogassa. Egy leterhelt ember nem akar semmit, csak nyugton maradni, ha éppen nem dolgozik. Nyilván nem hallottál még ilyesmiről.
Szakítottatok, megértette, hogy nem számíthat rád és nem is akar tőled semmit.
2: kérlek újra olvasd el amit kiirtam , és utána próbálj meg újra véleményt nyilvánítani .🙂
1: így lehet , igazad van, köszönöm !
40+-os férfiként.
- Ha megy a szekér hajtani kell. Persze, hogy hajt és melózik, ha most tud dolgozni, hisz ki tudja, hogy holnap mi lesz? Főleg, ha van csaja, akivel tervez?
- 2.-nak igaza van! Nyelni és támogatni kellett volna őt, mert érted is hajt.
- A pénz az embereknek 99%-ának nem aputól jön, meg nem a NER-től, meg nem keresnek a semmire milliókat, mit pl. focista.
- SZAKÍTOTTATOK!!!!! Minek és mit beszélnétek? ÉN, szakításkor AZONNAL és MINDENHOL tiltok.
Szeretem , és nem szerettem volna hogy ide jut a kapcsolat !
Ő szakított velem , mert nem tetszett neki hogy rá szóltam amiért ingerült és se beszélni nem lehet vele , se elmenni valahova,ami érhető a sok munka miatt, de ebbe tönkre fog menni ezért is szóltam rá többször !
Remélem, hiányozni fogok neki ! Nagyon szeretem , csak egyszerűen túl sokat vállalt és nem értettem ezt a nem akar beszélni velem dolgot ,de kezdem érteni már!
Ha nem értetted, akkor majd a következőnél érteni fogod.
Van olyan, hogy sok a meló és akkor nem elmenni kell valahova, hanem nyugton maradni és elfoglalni magad. Ha ez két év múlva s így van, akkor meg lehet kérdezni, hogy mit tervez. De néhány hónap hajtás simán bele kell férjen.
6-os
Kérlek te is olvasd el újra !
Kiabált velem állandóan a semmiért , pedig ott voltam , támogattam, kiszolgáltam szerettem de nem lehetett hozza szólni !
Mi az , hogy nekem az a dolgom hogy ezt tűrjem? a helyzethez mérve nyilván tűrtem , de a te baratnőd / feleséged is tűrné , hogy a semmiért ordits vele és megsértődj és órákig ne szólj hozzá, csak mert a születésnapja van és jöttek a vendégek ? Nagyon nehéz mégis szeretem mert megértem miért teszi!
De ő szakított és mégis én szenvedek és szeretném öt visszakapni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!