Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk a barátommal ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátommal , mert az utóbbi időben állandóan dolgozott , és emiatt nagyon ingerült volt, rajtam vezette le . Azóta nem akar beszélni velem, ha írok azt írja kérlek ne írj nekem,nem akar semmiről beszélni, miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Semmit nem tudok megbeszélni vele, annyit irt hogy neki ez a védekezés a helyzettel szemben és nagyon nehéz neki !

Nem tudom mit tegyek, hagyjam békén és lehet esély még arra hogy lesz valami ?

Soha nem volt gondunk , csak január óta mióta éjjel nappal dolgozik nagyon hülye , kiabàl és érzékeny , mindenen megsértődik és ő szakított mert többször rá szóltam a viselkedése miatt !

Szeretem őt, de nem értem ezt a teljes bezárkózást! Félig ott éltem már náluk,azt mondta ha kellenek a dolgaim beszéljek az apjával majd az beenged de ő elmegy otthonról , mert nem akar beszélni velem !

Nem értem az egészet , pasik, valaki árulja már el miért csinálja egy 47 éves felnőtt ember ezt ?!

2023. ápr. 9. 09:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
10: ?
2023. ápr. 9. 09:47
 12/32 A kérdező kommentje:

10: Ja, nem, bocsánat, nem értettem a kérdést !

Nem, nem vállalkozást indított ,hanem elkezdett dolgozni egy német cégnek (belsőépítész )

2023. ápr. 9. 09:50
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Hát a munka fontos, különösen úgy, hogy még friss. Te nem értetted meg, ő lekiabalt és inkább szakított.

El kell fogadni a döntését.

2023. ápr. 9. 09:53
 14/32 anonim ***** válasza:
92%

Egy párkapcsolathoz két ember beleegyezésére van szükség!

Ha ő szakított veled, akkor nem tudsz mit tenni. Nem lehet ráerőszakolni az akaratodat. Szakítás után meg eleve nem kötelessége veled beszélni.

Szerintem hagyd békén, és majd meglátod hogy hiányzol e neki.

Ha nem keres akkor nem hiányzol neki, és nem szeret. Akkor meg miért is akarnád visszakapni? Nem mintha vissza lehetne valakit kapni, mivel nem a tulajdonod, önálló akarattal rendelkezik!

2023. ápr. 9. 09:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy masik ugyanilyen kerdes nemreg. Ugy tunik, ez egy ilyen idoszak.
2023. ápr. 9. 09:59
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

“Kiabált velem állandóan a semmiért , pedig ott voltam , támogattam, kiszolgáltam szerettem de nem lehetett hozza szólni !

Mi az , hogy nekem az a dolgom hogy ezt tűrjem?”

Hát ez nem dolgod, hogy az ordenáré agresszióját tűrd. A kimerültség, feszültség erre nem magyarázat.

Válságos élethelyzetben újabb tulajdonságát ismerted meg: a gondjain felüli tehertételnek érzett téged, zavarta a jelenléted is.

Ne bizonygasd, hogy te mennyire szereted, hogy mindent megtettél.

Ő nem szeret annyira, hogy ez fontos lenne neki. Egy hisztériás, ideggörcs.

Örülj, hogy ez időben kiderült, mert ha összekötötted volna vele az életedet, ha gyerek is lenne, te is, a gyerek is a végén idegronccsá vált volna.

Tudnod kell, hogy ő soha nem fog változni. Ilyen a jelleme.

Új helyzet, új élet.

2023. ápr. 9. 10:06
 17/32 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem orulj neki h szakított !

Komolyan ilyen pasival akarsz együtt lenni ? Ordít veled, megsértődik mert mentek szulinapjat köszönteni ?

Hat akkor ünnepelje egyedül magát !

Az én barátnőm is rengeteget dolgozik , de amellett él , nem pedig velem ordít ha hozzászólok! Miért ki a te exed, hogy nem lehet hozzàszolni ? És így védekezik a helyzettel szembe , igazán férfias viselkedés !ja, nem …

Légy boldog hogy már csak az exed , és ne akard vissza, mert később már azért ia ordítani fog, ha levegőt veszel !

Nem rajtad kene levezetnie!

2023. ápr. 9. 10:07
 18/32 A kérdező kommentje:

16,17 nagyon igazatok van !

Megpróbálom így felfogni,hogy jobb nekem , mert most beszéltem az apukájával, felhívott megkérdezi hogy hogy vagyok , és mesélte hogy tegnap hívta Gábor (exem) és le volt merülve a telefonja és mikor visszahívta így vette fel: g*cire le fáraszt , hogy egyszerűen nem tudlak elérni telefonon a krva életbe !

Az apukája sem tér napirendre , hogy mi van a fiával, de szerinte is sokkal jobbat erdemlek, látta miket tettem mit tűrtem!

Remelem mielőbb túl leszek ezen és új életet tudok kezdeni , mert azért egy éve vagyunk együtt , vagyis voltunk , és most azt érzem, hogy egy rossz filmbe csöppentem.

2023. ápr. 9. 10:15
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobban jartal igy. Ki tudja, mit hozott volna meg ki belole a stressz.
2023. ápr. 9. 10:31
 20/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem szeretett ő már téged, csak teher voltál neki.

Jobb,hogy így alakult.

Látszik,hogy nagyon kapaszkodnál,nem ez az első ilyen kérdésed,de ilyenkor legjobb elengedni,ami nem működik.

2023. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!