Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal , mert az utóbbi időben állandóan dolgozott , és emiatt nagyon ingerült volt, rajtam vezette le . Azóta nem akar beszélni velem, ha írok azt írja kérlek ne írj nekem,nem akar semmiről beszélni, miért teszi ezt?
Semmit nem tudok megbeszélni vele, annyit irt hogy neki ez a védekezés a helyzettel szemben és nagyon nehéz neki !
Nem tudom mit tegyek, hagyjam békén és lehet esély még arra hogy lesz valami ?
Soha nem volt gondunk , csak január óta mióta éjjel nappal dolgozik nagyon hülye , kiabàl és érzékeny , mindenen megsértődik és ő szakított mert többször rá szóltam a viselkedése miatt !
Szeretem őt, de nem értem ezt a teljes bezárkózást! Félig ott éltem már náluk,azt mondta ha kellenek a dolgaim beszéljek az apjával majd az beenged de ő elmegy otthonról , mert nem akar beszélni velem !
Nem értem az egészet , pasik, valaki árulja már el miért csinálja egy 47 éves felnőtt ember ezt ?!
10: Ja, nem, bocsánat, nem értettem a kérdést !
Nem, nem vállalkozást indított ,hanem elkezdett dolgozni egy német cégnek (belsőépítész )
Hát a munka fontos, különösen úgy, hogy még friss. Te nem értetted meg, ő lekiabalt és inkább szakított.
El kell fogadni a döntését.
Egy párkapcsolathoz két ember beleegyezésére van szükség!
Ha ő szakított veled, akkor nem tudsz mit tenni. Nem lehet ráerőszakolni az akaratodat. Szakítás után meg eleve nem kötelessége veled beszélni.
Szerintem hagyd békén, és majd meglátod hogy hiányzol e neki.
Ha nem keres akkor nem hiányzol neki, és nem szeret. Akkor meg miért is akarnád visszakapni? Nem mintha vissza lehetne valakit kapni, mivel nem a tulajdonod, önálló akarattal rendelkezik!
“Kiabált velem állandóan a semmiért , pedig ott voltam , támogattam, kiszolgáltam szerettem de nem lehetett hozza szólni !
Mi az , hogy nekem az a dolgom hogy ezt tűrjem?”
Hát ez nem dolgod, hogy az ordenáré agresszióját tűrd. A kimerültség, feszültség erre nem magyarázat.
Válságos élethelyzetben újabb tulajdonságát ismerted meg: a gondjain felüli tehertételnek érzett téged, zavarta a jelenléted is.
Ne bizonygasd, hogy te mennyire szereted, hogy mindent megtettél.
Ő nem szeret annyira, hogy ez fontos lenne neki. Egy hisztériás, ideggörcs.
Örülj, hogy ez időben kiderült, mert ha összekötötted volna vele az életedet, ha gyerek is lenne, te is, a gyerek is a végén idegronccsá vált volna.
Tudnod kell, hogy ő soha nem fog változni. Ilyen a jelleme.
Új helyzet, új élet.
Szerintem orulj neki h szakított !
Komolyan ilyen pasival akarsz együtt lenni ? Ordít veled, megsértődik mert mentek szulinapjat köszönteni ?
Hat akkor ünnepelje egyedül magát !
Az én barátnőm is rengeteget dolgozik , de amellett él , nem pedig velem ordít ha hozzászólok! Miért ki a te exed, hogy nem lehet hozzàszolni ? És így védekezik a helyzettel szembe , igazán férfias viselkedés !ja, nem …
Légy boldog hogy már csak az exed , és ne akard vissza, mert később már azért ia ordítani fog, ha levegőt veszel !
Nem rajtad kene levezetnie!
16,17 nagyon igazatok van !
Megpróbálom így felfogni,hogy jobb nekem , mert most beszéltem az apukájával, felhívott megkérdezi hogy hogy vagyok , és mesélte hogy tegnap hívta Gábor (exem) és le volt merülve a telefonja és mikor visszahívta így vette fel: g*cire le fáraszt , hogy egyszerűen nem tudlak elérni telefonon a krva életbe !
Az apukája sem tér napirendre , hogy mi van a fiával, de szerinte is sokkal jobbat erdemlek, látta miket tettem mit tűrtem!
Remelem mielőbb túl leszek ezen és új életet tudok kezdeni , mert azért egy éve vagyunk együtt , vagyis voltunk , és most azt érzem, hogy egy rossz filmbe csöppentem.
Szerintem nem szeretett ő már téged, csak teher voltál neki.
Jobb,hogy így alakult.
Látszik,hogy nagyon kapaszkodnál,nem ez az első ilyen kérdésed,de ilyenkor legjobb elengedni,ami nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!