Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk a barátommal ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátommal , mert az utóbbi időben állandóan dolgozott , és emiatt nagyon ingerült volt, rajtam vezette le . Azóta nem akar beszélni velem, ha írok azt írja kérlek ne írj nekem,nem akar semmiről beszélni, miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Semmit nem tudok megbeszélni vele, annyit irt hogy neki ez a védekezés a helyzettel szemben és nagyon nehéz neki !

Nem tudom mit tegyek, hagyjam békén és lehet esély még arra hogy lesz valami ?

Soha nem volt gondunk , csak január óta mióta éjjel nappal dolgozik nagyon hülye , kiabàl és érzékeny , mindenen megsértődik és ő szakított mert többször rá szóltam a viselkedése miatt !

Szeretem őt, de nem értem ezt a teljes bezárkózást! Félig ott éltem már náluk,azt mondta ha kellenek a dolgaim beszéljek az apjával majd az beenged de ő elmegy otthonról , mert nem akar beszélni velem !

Nem értem az egészet , pasik, valaki árulja már el miért csinálja egy 47 éves felnőtt ember ezt ?!

2023. ápr. 9. 09:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

A Kérdező védelmében írom,hogy oké,nyilván egy idő után kénytelen az ember elfogadni,hogy nem kell valakinek,csak tudod,nem mindegy a szakítás módja sem.

Például baromi patkány dolog az,amikor egyik héten még együtt főztök vacsorát,másik héten meg fejedhez b... sszák, hogy miért tapadsz meg takarodj és társai.Aztán megy a rendőrséggel fenyegetőzés meg a csodálkozás,amikor van,akit ez sokként ér,miközben ha rendesen és emberi hangnemben le volna zárva az egész, senki nem kerülne ilyen helyzetbe!

Nyilván nem arról beszélek, amikor korrekt módon valakivel közlöd,mit nem szeretnél tőle, hanem amikor ordibálással vetsz véget a kapcsolatnak úgy,hogy tulajdonképpen véget sem vetsz, csak körbepanaszkodod az ismerőseidet, hogy ez a k... ög nem kopik le.Szemtől szemben, gerinces módon viszont nem megy a lezárás.Sok olyan helyzet van,amikor csak addig jó a másik,ameddig lehet mutogatni,dugogatni,aztán amikor teherré válik,rúgunk bele még kettőt.

2023. ápr. 15. 10:34
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm 31, és nem azért mert a védelmemben írtad,hanem mert végre valaki megértette miről is van szó !

Otthon sem voltam kirakott szemtől szembe ezt nem tudja megmondani nem akar beszélni csak egyszeriben lekoptat úgy hogy ott elek konkrétan nála és a cuccaim is hiába kérem vissza , vagy elküld a tudjatok hova vagy pedig azt írja undorító káromkodással hogy én nem foglakozom a cuccaimmal !

Nagyon szívesen feltöltök képet hogy a drága 29-es is lássa miről van szó !

Amúgy ez mar nem rólam szól , itt valami más lehet mert ahogy beszél es viselkedik ez nem normális, minden undorító köcsög bunkonak elmondd de ahogy te is írtad a szemembe nem tud nézni , oda nem mehetek a cuccaimért , elküldött néhányat azt is hiányosan es ha merek írni neki emiatt akkor undorító módon beszél velem !

Nem szeretnek rendőrséget bele vonni,de másként nem megy !

Nem tudok es nem is akarok mindenből újat venni ,mert nehogymar ő élvezze az én évek alatt megvásárolt becsben tartott dolgaim , ez azért nagyon nem így működik dehát így akar kicseszni velem azért mert én rá mertem szólni nem kedvesen ! Valóban így kell megoldani ….

2023. ápr. 15. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!