Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal , mert az utóbbi időben állandóan dolgozott , és emiatt nagyon ingerült volt, rajtam vezette le . Azóta nem akar beszélni velem, ha írok azt írja kérlek ne írj nekem,nem akar semmiről beszélni, miért teszi ezt?
Semmit nem tudok megbeszélni vele, annyit irt hogy neki ez a védekezés a helyzettel szemben és nagyon nehéz neki !
Nem tudom mit tegyek, hagyjam békén és lehet esély még arra hogy lesz valami ?
Soha nem volt gondunk , csak január óta mióta éjjel nappal dolgozik nagyon hülye , kiabàl és érzékeny , mindenen megsértődik és ő szakított mert többször rá szóltam a viselkedése miatt !
Szeretem őt, de nem értem ezt a teljes bezárkózást! Félig ott éltem már náluk,azt mondta ha kellenek a dolgaim beszéljek az apjával majd az beenged de ő elmegy otthonról , mert nem akar beszélni velem !
Nem értem az egészet , pasik, valaki árulja már el miért csinálja egy 47 éves felnőtt ember ezt ?!
20: te vagy a második aki ezt írja, de nem, nem írtam másik kérdést ezen kívül !
Mindenki teher neki ezek szerint, mert mindenkivel így viselkedik,szülei,öccse,sőt még a kutyával is állandóan ordított!
Elég gaz férfi az , akit ordít egy nővel olyanokért, amiért nem kellene !
Indulatkezelési problémák vannak ezeknél úgy gondolom !
Egy nő mindig nő marad !
Se kiabálni , se megcsalni se megütni nem lehet és erre soha semmi magyarázat nincs ha megteszi !
Lehet nála is a következő szint a pofon lett volna !
Légy hálás hogy kilépett az életedből !
Milyen érzés egy 47 éves férfivel anyós-após mellett élni? Eddig nem szedett össze egy lakást majd most fog? Esetleg a match-box gyűjteménye bővítése végett hajt?
Összefoglalva: Egy 47 éves csóró, hisztis gyerek után picsogsz?
Mondd, hogy nem igaz csak trollkodsz!
Hol írta, hogy a szüleivel él?
Ez nekem kimaradt 😅
25
"Félig ott éltem már náluk,azt mondta ha kellenek a dolgaim beszéljek az apjával majd az beenged de ő elmegy otthonról , mert nem akar beszélni velem !"
Köszi ,ezt nem láttam
Csóró,ez nagyon gaz
Úgy gondolom, vannak olyan emberek , akik sosem tudnak venni maguknak hazat , ahogy én sem, mert nincs kellő hátszél és tisztességes munkából megkeresett pénzzel nem is lehet !
A mellette levő lakásban élnek a szülei,és úgy értette ha én oda megyek akkor elmegy otthonról de a szülei be tudnak engedni !
Hagyd békén a fenébe, mert SZAKÍTOTTATOK.
Semmi közöd hozzá, jó lenne, ha felfognád.
A hozzád hasonló értetlenektől mentsen meg az ég, de most komolyan. Nekem 3 hónapomba és a rendőrségbe telt levakarni magamról azt, aki nem fogta fel, hogy nem érdekel, hagyjon békén, ne írjon, ne hívjon, stb.
Drága 29😊
Nekem a ruhaim , bútoraim és a fél életem van ott! Ezért harcolok, nem érte , úgyhogy neki fog rendőrséggel végződni a dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!