Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elengedéshez tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedéshez tippek?

Figyelt kérdés
Nem bírom ki,max egy napig és folyton irkalok neki....pedig ő lépett le szó nélkül,én nem tettem semmit amiért neki el kell volna mennie☹️nem tudtam még elfogadni,hogy engem csak kihasznált. És hogy másokkal van
nov. 12. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Amíg kötődsz hozzá érzelmileg, addig semmi sem fog használni.

Viszont jó lenne, ha legalább annyi racionalitásod megmaradna, hogy nem irkálsz neki, mert egyrészt sajág magad alázod porig, másrészt ha terhes leszel számára, zaklatásért a rendőrségen is feljelenthet.

Idő. Az tud segíteni.

Ezt felgyorsíthatja az, ha ő csinál valami olyat, amivel végleg kiöli belőled az érzelmeket, vagy találsz mást, aki erősebb érzelmeket kelt benned.

Ha ez esetleg segít:

Én úgy engedtem el az exem, hogy fél évvel később felkerestem. Csúnyán fogadott... Ráadásul rájöttem, hogy cserben is hagyott. Az, hogy megcsúfolta a békülési szándékomat, és hogy cserben hagyott, elindította a kiábrándulást.

Amit tett, még mindig fáj, de ő már ingyen sem kellene.

nov. 12. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek ugyan az válik be, de leírom velem mi volt és én hogyan kezeltem. Három évig voltunk együtt, egyetemen ismerkedtünk meg, már tervezgettük a közös életünket, nézegettük az albérleteket, össze akartunk költözni. Egyik percről a másikra hozzám vágta, hogy már hónapok óta nem érez irántam semmit és szakítani akar. Próbáltam visszaszerezni, küzdeni értünk, de két héttel később ismerősök mondták, hogy látták valakivel csókolózni. Nem tudom, hogy megcsalt-e, amikor együtt voltunk, de lényegtelen is, mert ezzel a húzással sikerült egyfajta utálatot kiváltani belőlem, pedig még szerettem. Töröltem mindenhonnan, hogy ne nézzem mikor van online, ne legyen rá lehetőségem, hogy egy gyenge pillanatban ráírjak és ezzel szembe köpjem magamat. Az első fél év K*rva nehéz volt, rengeteget vezettem céltalanul a városban, zenét hallgatva, kimentem és egyedül ültem egy padon és néztem ki a fejemből, a régi "szép" időkre gondolva. Utána már valamivel könnyebb volt, a szeretet már elmúlt, csak csalódás volt bennem, azért mert annak hittem, aki soha nem volt.

Most kicsit "paraszt" leszek, de szedd össze magad, nem te vagy az első és nem is az utolsó, aki átmegy hasonlón. Idő kell hozzá, de egy nagyon jó tanulságot fogsz levonni belőle. És lehet úgy érzed, hogy nem lesz más olyan, mint ő, de egy szakítás után éppen ez a lényeg. Jobb legyen. Addig is foglalkozz magaddal, csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz.

27f

nov. 12. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Rég szakítottatok?
nov. 13. 02:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
nov. 13. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy mond 2 hónapja romlott meg köztünk a kapcsolat,de folyton kerestem ugye,meg ha én nem akkor ő keresett,viszont már csak írkáltunk,meg nagy ritkán telefonálunk. Annyi különbséggel hogy én szeretem azért keresem,ő meg unatkozik azért keres(ha keres). De mostmár elhatároztam,hogy többé nem keresem,és ha esetleg ő keres én akkor sem! Csak nyilván ehhez idő kell,mert 3-4napig ha nem beszélek vele erősen érzem hogy hiányzik
nov. 13. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!