Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő nálatok még megszűn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő nálatok még megszűnik a kötődés szakítás után?

Figyelt kérdés

#elengedés #Kötődni
okt. 31. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs is sose:)
okt. 31. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Míg nem jön egy új udvarló
okt. 31. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
1 hónapja szenvedek. Most .ár jobb de ha meglátom a boktba még mindig szar. :D Ne lenne olyan bomba csaj lehet könyebb lenne.
okt. 31. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól függ..
okt. 31. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Évekkel korábban megszűnt
okt. 31. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem még sose szűnt meg.

Még akkor sem, ha egyoldalú volt.

Ovi óta megvan minden, de szerintem még előző életekből is.

okt. 31. 15:26
 7/9 Otto von Ludendorf válasza:
Nem kell egy lányt vagy fiút úgy a lelkünkbe építeni. Ha elment azt jelenti, nem nekünk való volt. Minél hamarább el kell felejteni és egy másikkal vigasztalódni kell. Annyi csaj és pasi van, aki meghódításra vár.
nov. 4. 21:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű. A legtöbbember már foglalt, vagy nem jön be
nov. 5. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Van akivel soha nem szűnt, nem is fog megszűnni, volt akit alig vártam, hogy végre költözzön el.
nov. 7. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!