Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elengedéshez tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedéshez tippek?

Figyelt kérdés
Tisztába vagyok vele hogy rossz ember..kihasznált hónapokon keresztül,előadta a szépet s jót,majd egyik héten elkezdett furán viselkedni. Akkor még nem gondoltam,de 5 nap furcsa viselkedés után el tűnt. Én folyamatosan kerestem őt,válaszokat akartam kapni,hogy hová tűnt. Annyit mondott hogy dolgozik kint külföldön,és nem igazán tud írni. De 2 hét múlva jön haza. Nagyon türelmetlenül,de alig vártam már hogy leteljen a 2 hét,de ő nem jött haza,és keresni sem keresett. Néha felhívott pár percre este. Kint volt még plusz egy hetet,majd 1 napra hazajött. Mondta hogy jönni akar hozzám. Én buta repdestem az örömtől találkoztam vele. Lefeküdtünk. Azt mondta vissza kell mennie,még plusz 2 hétre,de utána hazajön minden rendben lesz. De még rosszabb lett minden. 3-4 naponta írt egy pár szót,de nem beszéltünk sokat.Hívogattam,kinyomta a telefont folyton,egyszer sem vette fel,nem írt vissza volt mikor 2 napig meg sem nézte. De elérhető volt,posztolt,nem dolgozott. Majd pedig felhívott múlt hét szerdán,vagy kedden már pontosan nem emlékszem. És azt mondta hogy azért nem tud írni mert egy nővel van kint,és a nő szerelmes belé. Sírtam mikor meghallottam. De azt mondta nem csalt meg vele(nyilván nem hiszem el) utána 3 napig nem beszéltünk. Majd megkeresett szombaton 3 nap után,írt egy pár szót hogy szeret,és csak én kellek neki,de majd ír mert nem tud most,majd azóta rengeteget írtam neki,hívtam mindent kinyom,lattamoz de nem válaszol. Idegebe rengeteg szidtam,nem láttam az idegbe. Nagyon rosszul érzem magam,szégyenlem is magam. Nincs kedvem enni,nincs kedvem menni dolgozni,nem vagyok ott fejbe. Senkivel sincs kedvem beszélni,nagyon rossz.☹️ Nem hittem volna hogy ilyet csinál velem☹️ 21/L ő 24/F
okt. 24. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb ha ír már ne is válaszolj neki és felejtsd el.Csak játszadozik veled.
okt. 24. 09:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj amíg nem tettem túl magam rajta,nem bírom letiltani. Mert tudom hogy nem bírom ki és feloldom,bár jobb lenne ha letiltanám☹️ nincs életkedvem miatta. Munkahelyen is mondták már,látszik az arcomon hogy valami nem stimmel
okt. 24. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Nincs.

Az elengedés lelki alkat kérdése, és egy ragaszkodó embernek nem segít semmilyen módszer.

Három dolog van, ami segíthet, de ez tőleg független:

1. Találsz valakit, aki erősebb érzelmeket vált ki belőled, mint ő.

2. Csinál valamit, amivel kiöli belőled az érzelmeket, és meggyűlölöd.

3. Az idő begyógyítja a sebeket. Közhely, de igaz.

Nem is fogod tudni most letiltani. Ez egy ilyen dolog.

okt. 24. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

"nincs életkedvem miatta"

Nem miatta. Te döntöttél úgy, hogy szenvedsz, mert mással van. Legyen boldog, és te is, valaki mással. Előre nézz, ne hátrafelé, ne a bánat felé.

okt. 24. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Exem kb ugyanezt csinalta.

Szakitott velem, mert kimebt kulfoldre tanulni 4 honapot.

Nem kerestem.

Hazajott, felkeresett, adtam neki egy eselyt szigoru keretek kozott.

Majd megint vissza kellett mennie kulfoldre, mint kiderult, egy csajjal. Azt mondta, ha hazajott, talalkozunk, aztan szepen ghostingolt. Mindezt fel ev parkapcsolat utan. Ezt hivjak takonygerincunek.

okt. 24. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Te direkt csinálsz bohócot magadból? 🙄 Nem keres, semmibe néz, másik nővel tölti az idejét. Néha azt írja szeret, te meg ezt el is hiszed ezek után? Ennyire nincs önbecsülésed? Szedd már össze magad és dobd ki a nagymenő barátodat. 21 éves vagy, majd lesz más!
okt. 24. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!