Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amber2.0 kérdése:
Szerintetek milyen hozzáállás ez?
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal, ebben az évben nem tudom hanyadjára. Én már érzem azt, amit az elején. Ezt szépen, intelligensek megpróbáltam megfogalmazni, erre ezt kaptam.
“Azert mert nem akarom hogy kihasznaljanak, akarmennyi ember is el a foldon, nem fog egyikuksem meg a feleig sem szeretni mint amennyire en szeretlek teged“
Eddig azért mentem mindig vissza hozzá, mert könyörgött, változik jobb lesz, fenyegetett hogy megöli magát, stb… de úgy érzem ennek véglegesnek kell lennie, mert könnyebb lenne elengednie azaz idő helyett amikor minden hónapban minimum 2x szakítanánk.
aug. 25. 20:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem te se vagy százas, ha egyszer sem tudod véglegesen lezárni.
2/4 anonim válasza:
Érzelmileg zsarol téged, sőt önbizalmad rombolja. Ne törődj vele, jól tetted, hogy szakítottál vele, ügyes vagy. (:
3/4 anonim válasza:
Tiltsd le és hagyd ennyiben. Manipulál(na), ne hagyd, ne válaszolj, ne érdekeljen.
4/4 anonim válasza:
Sajnos ez egyáltalán nem szeretet, és magatokat sem értékelitek. Most ha őszintén bele gondolsz, tényleg szükséged van az életedben havi 2 szakításra, drámára, sírásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!