Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párunk ellenünk fordul, akkor csak ő a hibás?
Már régóta bennem van ez a gondolat, de most a legfrissebb botrány kapcsán meg tudom fogalmazni a gondolataimat is:
Most ezt a nőt mindennek elmondják, de tegyük fel a kérdést:
Gonosz lenne?
Szerintem nem. Csak próbálja túlélni ezt az életet. Valójában mindannyian ilyen túlélők vagyunk. Kí így, ki úgy próbál túlélni.
A másik: biztos, hogy ő a hibás mindenért?
Aki làtott már szerelmes nőt, az tudja, hogy az nem képes ártani a másiknak. Bizonyos, hogy az exe csinált olyan dolgokat, aminek az az állapot lett a következménye, ugyanis normális esetben nem fordul senki csak így a párja ellen. Vagyis kettőn áll a vásár.
Ezen az alapon veszem védelmembe a megcsalók egy részét is. Ott is van egy reakció, ami kiváltja azt.
De persze könnyebb a másikat mindenféle aljasnak, szemétnek elmondani, nehogy szembe kelljen nézni azzal, hogy az én kezem is benne volt abban, hogy idáig jutottunk.
Mit gondoltok?
Figyelj, két ember kapcsolatában mindig a két ember felelős mindenért.
"Biztos az exe csinált dolgokat, aminek ez az állapot lett az eredménye" - Jah, viszont ezzel a gondolatmenettel biztos a nő is csinált dolgokat, ami miatt az exe csinált dolgokat, stb.
Ezt egyrészt mikor elkezdett a probléma jelentkezni meg kellett volna beszélni, és ha valamelyik fél ezt nem veszi komolyan, vagy nem nyomatékosítja, vagy akármi akkor ő hibás. Nem momdom hogy teljes mértékben, de van benne is hiba.
Nagyon ritka az az eset mikor valaki megpróbál normálisan kommunikálni, és teljesen semmi nem változik, na ezeknél az eseteknél lehetne elgondolkodni rajta hogy teljesn mértékben az a hibás aki nem változott. De még itt is az esetek többségénen leléphetett volna a sértett fél, és akkor nem durvul el a helyzet. Persze van olyan hogy nem lehet lelépni, pl mert "megtalállak és megöllek ha itthagysz", de ez meg olyan szinten elhanyagolható hogy pehet nem is történt ilyen.
Szóval nem, nem lehet csak az egyik a hibás.
Annyi pénz a mai világban pont a túlélésre elég. Egy normális lakás Budapesten annyiba kerül.
Nekem ez a történet eléggé kormánytól eredő lejárató kampánynak tűnik.
Volt egy kapcsolat, nem működött, szakítottak, viszont mivel a párja híres, megpróbál pénzt kicsalni tőle. Mivel nem sikerült, ezért elment az ellenséghez és bármit össze hazudik, csak kapjon valamit.
Ő hibás mindenért? Nyilván nem, hiszen ha a párja sose jön össze vele, nem lenne probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!