Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel szakítottam. Ő mondta ki hogy elmegy, nekem megszakadt, elporladt, kettétört a szívem, de nem esengtem.

Eltelt 2 hónap és tegnap este össze futottam vele meg az új palijával egy szórakozóhelyen.

Az exem tudja hogy versenyszinten bokszolok és hogy nem lehet csak úgy ujjat húzni velem.... Erre mégis odalépett hozzám a palija kekeckedni.

Én meg a csajra néztem miközben dumált hozzám a srác és kérdeztem-komolyan? Egy ilyennel? Nevetséges lúzer vagy csajszi.

Erre elkezdett pattogni a srác, ezért leütöttem. Miután lerogyott fejberúgtam.

Erre nekemesett a csaj hogy te hülye pszichopata, és lekevert egy pofont.

Én meg mondtam az arcomat fogva, hogy egy lúzer védelmére ez egy kicsit kemény pofon volt. Nem gondolod? Elhallgatott. Farkasszemet néztünk.

Aztán a semmiből leba aztam neki egy kú rva nagy pofont. Elesett és sírva fakadt.

Megszakadt a szívem így látva őt. Felhúztam. Sírt. Megöleltem és mondtam hogy nagyon sajnálom. Én nem ezt akartam... Közben ő is átkarolt

Aztán feltápâszkodott a palija. Elé álltam és kérdeztem van még problémád kö csög? Nem mert a szemembe nézni miközben azt mondta hogy nincs.

2024. jún. 16. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki más lenne a hibás? Te nem válogatsz, nőt is, férfit is megütsz. Egy eszetlen véglény vagy, semmi más. Remélem feljelentenek.
2024. jún. 16. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Provokációnak tökéletes a kérdésed. Ha meg mégis igaz, akkor kezeltesd magad. Tudtommal aki versenyszinten boxszol és ezzel az utcán visszaél azt kizárják. Remélem fel is jelentenek. Én nem hagynám annyiban.
2024. jún. 16. 11:31
 3/15 A kérdező kommentje:

Mién naiv vagy 2es.

Kb mindenki azért jár bokszolni hogy az utcán vissza tudjon élni ezzel a hatalommal.

2024. jún. 16. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Van egy érzésem, nem a palija kezdett el kekeckedni, hanem te.

A történet alapján ne csodálkozz, hogy elhagyott a barátnőd.

Senki nem akar egy időzített bomba mellett élni.

2024. jún. 16. 11:44
 5/15 A kérdező kommentje:

4.

Tévedés.

Sose nyitok és soha nem kötözködöm. Ilyesmihez túl nagy a közönyöm.

Plusz a haszon.

Ha nincsen belőle pénz, akkor elsétálok. Ingyen nem ütök le senkit se.

A kérdésben szereplő szitu kivétel mert érzelmileg elég mélyen megérintett.

Csak és kizárólag akkor nyitok, ha annyira megteszik egy csaj, hogy oda kell lépjek.

2024. jún. 16. 12:12
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Szóval leütötted a paliját majd az exed is? Nem vagy normális. Egyszer kifogsz olyan embert aki téged a kórházba jutatt vagy a börtönbe.
2024. jún. 16. 12:36
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

"Aztán a semmiből leba aztam neki egy kú rva nagy pofont. Elesett és sírva fakadt.

Megszakadt a szívem így látva őt. Felhúztam. Sírt. Megöleltem és mondtam hogy nagyon sajnálom. Én nem ezt akartam... Közben ő is átkarolt"

Jól van Pistike. Nem jött össze a troll kérdés, nagyon túlzásba estél. Majd talán máskor. :)))

2024. jún. 16. 12:57
 8/15 A kérdező kommentje:

6.

Tudom és ismerem a határokat.

3 hete is leütöttem egy frissen szabadult kötözködőt.

Ezek azt hiszik hogy kijönnek a börtönből és mindenki a csicskájuk.

Ami más náluk az arány.

Mert átlag ember miután le lett verve, belátja hogy veszített, ez van.

Ezek a sittes ge cik meg leütés után mikor feltápázkodnak előveszik a kést, és egy sima férfias bunyót élet halál

konfliktussá akarják tenni.

És itt jön ismét az ár érték arány.

2024. jún. 16. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
65%

"Kb mindenki azért jár bokszolni hogy az utcán vissza tudjon élni ezzel a hatalommal."

Aha, szóval egyszer elmerészkedtél egy edzésre, de elzavartak, és azóta világbajnokká álmodoztad magad a fotelben. Ezzel még nincs is semmi baj, álmodozni szép dolog, gondod akkor lesz belőle, ha egyszer véletlenül nem csak gondolatban, hanem hangosan szólsz be valakinek.

2024. jún. 16. 13:08
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

Úgy ágyékon rugtalak volna aztán pofán hogy fel se kelsz.

N

2024. jún. 16. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!