Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút állnátok az exeteken, ha szándékosan tönkretette volna az életeteket, és hirtelen lehetőséget kapnátok a revánsra?
Elméleti kérdés. Tegyük fel, ha a barátnőtök hirtelen hátba szúr titeket. Hazugságokat terjeszt, minden barátotokat ellenetek fordítja, és még a rendőrség által is megpróbál tönkretenni titeket azzal a hazugsággal, hogy a volt pasija verte, és egy olyan látleletet mutat, ami bár valódi, de a sérülést máshol szerezte. És ráadásul ezek után neked támad, hogy tönkretetted az életét, mennyi fájdalmat okoztál neki, holott a húzása előtt végig arról áradozott, hogy mennyire csodássá tetted az életét, és milyen jó hatással voltál rá.
Romokban az életed, folyamatosan bűntudatot érzel, szégyenkezel, majd egy haverodnak segítesz összejönni a nővel, és a haverodnak meztelen képeket, videókat küld, amit a haver meg is oszt veled. Jóval később kiderül, hogy a nő már az elejétől fogva megcsalt, és csak addig kellettél neki, amíg kikapartad a gödörből, és nem talált jobbat. De mindezek ellenére megbocsátasz neki, holott nem is kért bocsánatot, és próbálsz rajta segíteni, azt hiszed, megváltozott, de megint, most másodjára még jobban hátba szúr, végleg bemocskol. A srácnak eszébe nem jutott volna bármi rosszat tenni a nővel, de ezek után elszakadt benne valami, és elküldte az intim videókat először a nő saját családjának, majd főnökének, aztán kollégáinak, és végezetül a barátainak.
Várom a szavazatokat, válaszokat, köszönöm szépen!
50.: Pontosan ugyanúgy viselkedsz, mint ahogyan azt már kifejtettem, tökéletesen haladsz a feminista forgatókönyv szerint, próbálsz engem letaposni, ellenséget látsz bennem, és persze te vagy a szent, aki jogosan cselekszik.
Remélem már az értelmesebbek látják, mi is a feminizmus, és hogyan működik a férfiak ellen, iskolapéldája.
Ahan, én gyűlölködök, én akarlak téged eltaposni.
Mondja ezt az aki leir egy bolond nőt és ebből azt a következtetést vonja le hogy a feminizmus hibája, megsértve ezzel nők millióit akik a feminizmus nevében még mindig azért küzdenek hogy egyenlő bánásmódot kapjonak a férfiakkal.
Nem kérdező, senki nem azt látja hogy én milyen szörnyeteg vagyok. A saját szegénységi bizonyitvanyodat tetted most le mindenki elé mert összemostál két olyan dolgot aminek semmi köze egymáshoz. Pont olyan mintha én azt mondanám hogy te azért vagy egy bunkó mert jobboldali náci vagy. Vagy baloldali libsi, tök mindegy. Ez nem erről szól.
De a szomorú az egészben hogy még csak nem is érted, és hiába koptatom az ujjam, nem is fogod felfogni.
52.: Te nem veszed észre magadat, hogy a kérdésbe szereplő férfit elítéled a viselkedése miatt, te meg kis semmiségeken kiakadsz, csak mert nem bírod elviselni, hogy én mást gondolok, akkor vajon mit tennél olyan esetben, ha veled történne akkora méltatlanság, mint ami a férfin esett meg, ha már most ennyire támadólag, rosszindulatúan lépsz fel?
Küzdötök az egyenlő bánásmódért? Tehát a sok ezernyi előny ellen, amit csak azért kaptok, mert lyuk van a lábatok között? A női privilégiumot akarjátok megszüntetni?
Én már nem értem, hol tartunk, mi a kérdés, hogy jön ide a feminizmus és társai.
Látok egy embert, aki értelmetlenül és mindenféle háttértudás nélkül egyszer csak elkezdett hirtelen acsarkodni mindenre és mindenkire. Ha nő, azért gyűlöli, ha férfi akkor azért, ha van rajta sapka z a baj, ha nincs az is.
Ettől függetlenül bizony a bűncselekmény helytelen, és mindegy, hogy az elkövető férfi vagy nő és az áldozat férfi vagy nő esetleg vadászhelikopter...
Ha tippjeim nem csalnak, itt a kérdező egy olyan bűncselekményt próbál legitimálni - ami ugye csak elméletbeli - de olyan heves érzelmi kitöréseket produkál, mintha nem erről volna szó. Azaz azt várja, hogy megerősítsék abban, hogy az "lméleti2 szituációban helyes dolog bűncselekményt elkövetni, amelyhez hasonlőt biztosan nem követett el...
Nos, van egy rossz hírem: a törvények és a végrehajtó szervek magasról tesznek rá, hogy nő vagy-e vagy férfi.
54.: " itt a kérdező egy olyan bűncselekményt próbál legitimálni "
Hol legitimáltam? Annyi volt a kérdés, hogy megérdemelte-e a nő, igazságos volt-e, és igen, szerintem az volt! De senki nem legitimálta.
"mindenféle háttértudás nélkül"
Akkor ha te ilyen okos vagy, akkor magyarázd el pontosan, hogy mitől bűncselekmény, amit a férfi tett. Idézd a BTK-t is, vagy attól lesz bűncselekmény valami, hogy te azt mondod, vagy azt gondolod? Vagy hogy a többiek is mondták itt a gyk-n?
58.: Mert ti feministák mindig bevéditek az ilyen nőket, automatikusan támogatjátok a férfi ellen.
A férfi persze potenciális gonosztevő, aki a nőket akarja elnyomni, de ezzel szemben elvárnátok, hogy hasonló esetekben a férfi nemes lelkű legyen, és ne adjon vissza semmi rosszat, ebben mi a logika, te is írd már le, ha már én is válaszoltam neked. Vagy ez megint csak egyoldalú lesz, hogy én reagálok mindenre, ti meg mazsolázgattok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!