Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút állnátok az exeteken, ha szándékosan tönkretette volna az életeteket, és hirtelen lehetőséget kapnátok a revánsra?
Elméleti kérdés. Tegyük fel, ha a barátnőtök hirtelen hátba szúr titeket. Hazugságokat terjeszt, minden barátotokat ellenetek fordítja, és még a rendőrség által is megpróbál tönkretenni titeket azzal a hazugsággal, hogy a volt pasija verte, és egy olyan látleletet mutat, ami bár valódi, de a sérülést máshol szerezte. És ráadásul ezek után neked támad, hogy tönkretetted az életét, mennyi fájdalmat okoztál neki, holott a húzása előtt végig arról áradozott, hogy mennyire csodássá tetted az életét, és milyen jó hatással voltál rá.
Romokban az életed, folyamatosan bűntudatot érzel, szégyenkezel, majd egy haverodnak segítesz összejönni a nővel, és a haverodnak meztelen képeket, videókat küld, amit a haver meg is oszt veled. Jóval később kiderül, hogy a nő már az elejétől fogva megcsalt, és csak addig kellettél neki, amíg kikapartad a gödörből, és nem talált jobbat. De mindezek ellenére megbocsátasz neki, holott nem is kért bocsánatot, és próbálsz rajta segíteni, azt hiszed, megváltozott, de megint, most másodjára még jobban hátba szúr, végleg bemocskol. A srácnak eszébe nem jutott volna bármi rosszat tenni a nővel, de ezek után elszakadt benne valami, és elküldte az intim videókat először a nő saját családjának, majd főnökének, aztán kollégáinak, és végezetül a barátainak.
Várom a szavazatokat, válaszokat, köszönöm szépen!
A rendőrségen hamisan vádolni valakit is bűncselekmény.
Ilyet 14 éves agyködös tinik csinálnak.
Ez meg a felnőtt kapcsolatok kategória.
Én értem a sertettseget és nem akarom mentegetni a nőt, de mivel lesz ezután jobb?
Én ha a főnök vagy a kolléga helyében lennék és kapnék egy meztelen képet Juliról egy random pasitól biztos nem az érdekelne hogy miért, hanem arra gondolnék egyből hogy mekkora szemét ez a pasi.
Szerintem ezzel saját magadat is lejárattad.
Azért nem vagy tisztában azzal, hogy egyik bűncselekményt meg szabálysértést sorolod a másik után, mert annyi eszed van, mint egy vérig sértett 12 éves hülyegyereknek.
Persze, a nő majd biztos azért jön össze valakivel, hogy legyen kit tönkretenni, a pasi meg cserébe összehozta a barátjával. Logikus. Ennek a sztorinak se füle, se farka.
Amúgy meg a jog egyértelmű: senkit sem fog érdekelni, hogy miért küldted szét az intim képeit, akkor is jogosan fog feljelentést tenni, és el is ítélnek.
Az meg bullshit, hogy mi van, ha nem jár érte büntetés... Ezzel az erővel írd azt, hogy ha legális lenne átmenni rajta egy tankkal, akkor megtennéd?
Viszont: ezen után a csaj teljes joggal, bizonyítékkal alátámasztva mondhatja el rólad mindenkinek, hogy egy perverz elmebeteg vagy, aki szándékosan tette tönkre az életét. Teljesen jogos, ha ez után a régi haverok is elfordulnak tőled, és a rendőrség is képbe kerül, de a börtönt is megjárhatod. Utána pedig priuszod lesz, ami megint nem könnyíti meg az életed.
Tehát ezzel a húzással csak bebizonyítottad, hogy az excsajodnak végig igaza volt, tényleg egy rohadék vagy és ő az áldozat.
Ügyes vagy!
6.: Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy 1-1 az állás. A nő a párját, szerelmét árulta el, a férfi pedig az ellenségét.
Meglepődtem egyébként, hogy a legelső 3 szavazás a férfit hibáztatta. Gondolom fordított esetben ők vinnyognának a legvérmesebben az áldozathibáztató dumával!
7.: Se füle, se farka. Annak amit összehordasz, talán van bármi értelme? Amúgy nem tűnt fel, hogy ez egy elméleti kérdés? Már a legelején is leírtam, de ezzel csak azt bizonyítod, hogy te is ugyanolyan vagy, mint a kérdésemben szereplő nő.
Nem pazarolnék erre több energiát egyrészt.
Másrészt írta valaki és igaza van, ma már nem kuriózum egy meztelen kép, tele van vele a net.
Ilyet kapnék kollégáról, ismerősről, nem az lenne az első gondolatom, hogy na nézd már, meztelen a Juli, de ciki, hanem hogy szegény nő, ki ez a barom állat, aki szétküldi random embereknek a képeit?
Tehát magadat hoznád vele rossz fénybe, nem a csajt. Ma már nagyon elítélendő az ilyesmi miután külföldön több öngyilkosság volt miatta tinik között. Max tinit lehet ilyennel szégyenbe hozni, felnőttek között inkább arra nézve ciki, aki szétküldi. Kíváncsi lennék, hány éves vagy ilyen felfogással?
Neked mi a jó abban, hogy arról fantáziálsz, hogy ennyire meggyűlölt téged egy nő, akit te elvileg szeretsz? Vagy mi a jó abban, hogy arról ábrándozol, hogy mennyire megszívta, ha a pucér képeit szétküldöd?
Én ezt egyébként pont lexarnám, szoktam menni nudista strandra, akivel ott összefutok, azokkal pucéran látjuk egymást. Engem az se zavarna, ha az utcán mindenki meztelen, hiszen ez az ember természetes állapota, a ruha csupán védelmi funkciót lát el (elvileg, de tudjuk, hogy státusz szimbólum.)
Ma már tényleg senkit sem érdekel, ha xy-ról kap egy intim képet. Két nap alatt mindenki elfelejti, és ennyi volt.
Viszont az egyáltalán nem elmélet, hogy egy ilyen bosszúval csak azt igazolod, hogy az exednek igaza van, ő az áldozat, te pedig egy büdös gyökér, akit joggal utál mindenki. Ezt viszont sokszor egy élet is kevés megváltoztatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!