Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a barátnőm ezért dobott ki? Mert nem hittem el, hogy egy öregebb pasival csak barátok voltak?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat volt, minden tökéletesen alakult, egy gyönyörű és kedves lány. Egyikünknek sincs nagy baráti köre. Nagy vonalakban az előző kapcsolatokról is szó esett, sőt egyikünk sem tagadta, hogy régen pár kaland is volt az életünkben.

Múlt héten egy közös ismerőssel beszélgettem, aki említett egy férfit akit én nem igazán ismertem csak látásból mert idősebb volt majdnem 20 évvel nálunk, illetve már nem él. Szóval az ismerős említette, hogy a barátnőm ezzel a férfival nagyon jó barátok voltak, és nagyon sokatmondóan nézett rám. Kérdeztem, hogy szeretők voltak? Mert a pasas nős volt. Az ismerős szerint mindig hangoztatták, hogy csak barátok, meg a lányaként szereti a pasi, de sokan nem hitték el.

Kicsit felfordult a gyomrom ettől mert a barátnőm egy édes lány, nem is gondolna ilyet róla az ember. Feltűnt neki, hogy csöndes vagyok így elmondtam neki mit tudtam meg. Totál lefagyott, aztán hideg lett, ridegen annyit mondott, hogy nem tartozik senkinek se magyarázattal de neki ez a férfi sokat jelentett, és csak barátok voltak. Kicsit kiakadtam, hogy kizárt, hogy egy ennyivel öregebb pasi csak barátkozni akarna egy fiatalabb gyönyörű nővel, nem igaz hogy sose látott rajta semmit?! Itt félrenézett és rögtön rávágtam, hogy na ugye. Erre felkapta a vizet, hogy nekem semmi közöm ehhez, senkit nem fog győzködni az igazáról, többet nem hajlandó erről beszélni.

Pár napig béke volt de csak ezen járt az eszem és egyre jobban undorodtam a gondolattól, hogy egy öregebb pasi ott legyeskedett körülötte. Ismét szóba hoztam, hogy mi volt abban a pasiban hogy barátkoztam és gondol-e még rá? Miért nem ismeri be, hogy volt köztük valami?? Veszekedni kezdtünk, aztán hirtelen rideg csöndbe lett és azt mondta menjek el, vége. Próbáltam meggyőzni de azt mondta neki nincs szüksége erre, hogy ezt hallgassa, beszámoljon erről és még fel is téptem a sebeit.

Végül elmentem, az üzeneteimre nem reagál, a telefont nem veszi fel.

Mit gondoltok erről az egészről? Tényleg hibás lennék amiért tudni akartam erről az igazat? Azért nem mindegy, hogy a párom képes lett volna szerető lenni. Mert én amúgy se hiszek a férfi női barátságban, ekkora korkülönbséggel meg pláne, főleg hogy a barátnőm tényleg gyönyörű. Szerintetek?

nov. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:

Igen azt látom, hogy itt mindenki szerint egy teljesen normális dolog egy jóval öregebb pasival barátkozni, meg persze hazudozni arról mi volt valójában..

Ismerős nem lepődött meg azon, hogy tagadta a barátnőm, azt mondta mindig kihangsúlyozta a pasi, hogy ők csak barátok. Egyébként más személyeket is említett, akiknek ez szintén gyanús volt, látták őket sokszor, meg ismerős szerint egyértelmű volt az alapján ahogy egymásra néztek.

Csalódott vagyok nagyon, hogy a barátnőmnek volt gusztusa mindehhez. És persze itt én vagyok mégis emiatt a beteg…

nov. 3. 22:59
 72/84 anonim ***** válasza:
36%

Én csak a leendő barátnődet sajnálom, szerencsétlen le lesz korlátozva rendesen.

Mondjuk ha bizonyos személyeknek gyanús volt, akkor biztos, hogy pervez szexkapcsolat volt köztük.

Szerintem az öreg egy lóval d*gatta a barátnőd seg*ét, miközben őt meg sz*pta. Csak ez lehetett, téged is megcsalt volna egy lóval a büdös k*rva

nov. 3. 23:17
 73/84 anonim ***** válasza:
90%

"A barátnőm meg mégis évekig barátkozott vele, ki tudja mennyire engedte közel magához… miért kellett eltitkolni, ha barátság is volt?"

Mi közöd van hozzá?

A pasas már halott, te magad mondtad.

Ha bízna benned kicsit is, elmondaná.

De soha nem fog bízni benned, mert te megvádoltad egyből.

nov. 6. 13:52
 74/84 anonim ***** válasza:
71%

"Múlt héten egy közös ismerőssel beszélgettem, aki említett egy férfit akit én nem igazán ismertem csak látásból mert idősebb volt majdnem 20 évvel nálunk, illetve már nem él. Szóval az ismerős említette, hogy a barátnőm ezzel a férfival nagyon jó barátok voltak, és nagyon sokatmondóan nézett rám."

Nem lepődnék meg, ha ez az ismerősöd szándékosan ugrasztott volna össze benneteket.

Biztosan ő is pályázik, vagy pályázott a nődre.

Te meg ügyes balek voltál most, bekaptad a horgot és elengedted a gyönyörű lányt.

Ha szeretném a lányt, az sem érdekelne, ha előtte egy hadsereg járt benne, élvezném, amíg velem van.

Kérj tőle bocsánatot, ha vissza akarod szerezni.

Én nem jöttem volna el tőle, amikor elküldött, inkább átöleltem volna.

Senki nem köteles beszámolni az exeiről egy kapcsolatban, te sem, ő sem. Ezt tiszteletben kell(ett volna) tartanod.

nov. 6. 14:00
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyire normális, hogy a barátnőm ezért dobott ki? Mert nem hittem el, hogy egy öregebb pasival csak barátok voltak?"

Megtévesztő a kérdés, mivel nem ezért dobott ki, hanem a stílusod miatt, ahogyan számonkérted.

nov. 6. 14:22
 76/84 anonim ***** válasza:
100%
Bazz kérdező, borzalmasan idegesítő vagy! Szóval nincs semmi bizonyíték, csak egy ismerősöd mondja, hogy szerinte ez volt, meg a pletykások a városban/faluban! Persze neked rögtön ebben kell hinned! És amúgy ha a párod nem mesélt róla neked, az azért van mert nem bízik benned, és most látjuk hogy oka is volt rá, talán benne kicsit több emberismeret van, mivel hogy te empátiára nem vagy képes, csak puffogsz mint egy ovodás, olyan dolog miatt, amiről nem is bizonyosodtál meg, nem is biztos hogy megtörtént, illetve jogod sincs morogni miatta, hogy hogy nézett rá egy pasi, nem is a kapcsolatod alatt történt!
nov. 6. 16:50
 77/84 A kérdező kommentje:

Azóta beszéltem másokkal, akik szintén ugyanazt mondták, mint amit az első ismerősöm elmondott. Sőt, olyat is megtudtam, hogy gyanúsan eltűntek néha néhány napra. Van nem messze a várostól egy tó ami körül vannak kis víkendházak amiket ki lehet bérelni. Ezt egy másik ismerőstől tudom, aki saját szemével látta őket ott három napig. Meg lehet gyorsan tudni sok mindent, csak jól kell puhatolózni a megfelelő személynél.

Biztos ott is csak “barátkoztak”

Barátnőm azóta se reagál a megkereséseimre

nov. 6. 22:28
 78/84 anonim ***** válasza:
100%

"Barátnőm azóta se reagál a megkereséseimre"

Örülj az együtt töltött időnek.

Te már nem létezel számára.

Puszi. 🤣😘

nov. 6. 22:33
 79/84 anonim ***** válasza:

Nekem van egy nő ismerősöm, akivel időnként együtt dolgozunk, volt, hogy együtt utaztunk munkaügyben vidékre, volt, hogy a házánál segítettem neki átrakni valamit, stb. Minket ilyen ismerősök, mint a tieid, láttak az autóban csókolózni, hajnalban látták nála az autómat és egyébként is biztos, hogy volt köztünk valami. Mivel ugye én vagyok az egyik fél, 100% biztosan tudom, hogy egyik sem igaz. Főleg ezek után ennyit az ilyen mindenről tudó bamokról. Mondjuk egyikünket sem zavarja egyáltalán, inkább vicces.

De neked meg már nem kell foglalkozni a volt barátnőddel, te azért nem akarsz tőle semmit, mert "nagyon gyanús" ő meg azért, mert nem hiszel neki. Szóval senki nem akar semmit, nincs probléma.

nov. 6. 22:48
 80/84 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos ott is csak “barátkoztak”"

Fogd már fel, hogy semmi közöd hozzá!

Csak hálával tartozol neki az együtt töltött időért!

A taplóságaidat tartsd meg magadnak!

Ágyő!

nov. 6. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!